2777
2789
عنوان

آیا این آقا داره کرم میریزه

153 بازدید | 26 پست

اینکه یه همکار آقایی که متاهل است همش استوریهای منو میبینه و همه رو از دم لایک میکنه یعنی چی؟؟؟؟ من خودم مرتب استوری میذارم ولی اون ده روز یه بار ، من اگه خوشم بیاد لایکش میکنم ، خوشم نیاد نه ..ولی اون اوایل اینطوری نبود بعضی وقتا سین میکرد بعضی وقتا نه، ولی چند وقته هر چی میذارم لایک میکنه، بعضی وقتا میگم انگار اصلا نمیخونه چی نوشتم فقط تصمیم گرفته لایک کنه ..منظوری داره ؟!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هایدش کن چه لزومی داره همه استوری هات رو ببینه وقتی یه همکار عادی هست

آدم متشخصیه .. همکار بالا مقامه .. حس میکنم از من خوشش اومده خاک بر سرم شده ..البته محل کار زیاد نمیبینمش ..

آدم متشخصیه .. همکار بالا مقامه .. حس میکنم از من خوشش اومده خاک بر سرم شده ..البته محل کار زیاد نمی ...

از پنج استوری یکی رو بزار براش بره خیلی سرد جوابشو بده الان دمش رو ببری بهتره تا وقتی پیشنهاد داد و نتونی کاری کنی

شیدا 🤍🦋
از پنج استوری یکی رو بزار براش بره خیلی سرد جوابشو بده الان دمش رو ببری بهتره تا وقتی پیشنهاد داد و ...

امروز تو راه پله دیدمش با یه نفر دیگه بود ، سرمو بالا نکردم سلام بدم 

امروز تو راه پله دیدمش با یه نفر دیگه بود ، سرمو بالا نکردم سلام بدم

منم خیلی سریع میفهمم ینفر بهم چشم داره و متاسفانه متاسفانه حس میکنم یکی از نزدیکترین آدمهای زندگیم که متاهل هست و من مثل عموم میبینمش بهم چشم داره 

شیدا 🤍🦋