2777
2789
عنوان

فیس و افاده پیرمرد

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 29 پست
خدا رحمت کنه ما یه شوهر عمه داشتیم این طوری بودحررررررف میزدااااایعنی حالت تهوع می گرفتیممرد خوبی بو ...

خدابیامرزه عزیز

آخه آدم دلشم نمیاد بزنه تو ذوقشون ولی خیلی حس بدی بهم دست میده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐

قصدم‌ پیر‌ شدن‌ بود ! اما‌ به‌ پایت ،‌نه‌ ب‌ دستت 🥀- درد ها دادی ولی درمانی هنوز 🍂- می‌گفت: ترسی از کسی نیست، ولی احترام قشنگ‌ تره🌝- از رفتار آدم‌ها ناراحت نشو، آگاه شو🖤- به دور شدن نیاز دارم..دور شدن از خونه، خانواده، از دوست و آشنا از غم و دلتنگی از استرس و اضطراب، از آدم‌ها، واقعاً به یه دور شدن اساسی نیاز دارم🌕🖤|•••- گاهی وقتا لازمه اشتباه کنی تا ببینی کی کنارته!🎈 از قوانین زندگی: هرچی کمتر بدونی اعصابت راحت‌تره 🌀•ولی حالم یه جوریه که وقتی یکی ازم میپرسه مشکلت چیه نمیتونم بهش بفهمونم چی داره بهم میگذره، حتی نمیتونم برای خودم توضیح بدم🔸️- آدما رو نمیشه فهمید؛ هر کسی درون خودش یه آدم دیگس🙂چرا کنار بیایم وقتی میشه کنار بزاریم❓️شمام حس میکنین زندگی داره خیلی سریع پیش میره و سنتون الكی الكی هی زیاد میشه 🛌یکی از کدهای تقلب زندگی اینه که : تقریبا هیچکس به شما اهمیت نمیده، معدود آدمایی هم که اهمیت میدن در صورت بروز مشکل حاد تقریبا هیچ کاری جز غصه خوردن ازشون برنمیاد🥀 جدا مراقب خودتون باشید. مراقب جسمتون، مراقب ذهنتون، مراقب سلامت روانتون🌿.تو شلوغش نکردی، همه ما درجه های مختلفی از حساسیت رو داریم. اگه چیزی تو رو اذیت کرده یعنی برای تو اذیت کننده بوده و نیاز نیست بیش از حد توضیح بدی😊 یه چیزی بهت بگم عزیزم؛ هیچکس حق این رو نداره که قضاوتت کنه، چون هیچ کسی واقعا نمیدونه که تو چی کشیدی، اونا شاید جریان ها رو شنیده باشن ولی «اون حسی که تو قلبت احساسش کردی رو احساس نکردن🫂میدونم نمیخوای اینو بشنوی، ولی آدما به تو وفادار نیستن، به نیاز هاشون از تو وفادارن. وقتی نیاز هاشون تغییر کنه وفاداریشون هم تغییر میکنه.⏳️

پدرشوهرم اینجوری اوایل ازدواج مجبوری بله بله میگفتم بعدا دیدم اصابم خورد میشه دوسه بار جلوچشش سرمو کردم توگوشی محلش ندادم دیگه خودش بیخیال شد.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اره قبلنا که قطع رابطه نکرده بودیم داشتیم همچین کسی شکنجه بود تحمل کردنش ارتشی بازنشسته بود و کلا همه چیزش یه مدلی بود لهجه هم داشت من از حرفاش چیزی نمیفهمیدم زیاد یه دور با لهجه غلیظ گیلکی میگفت بعد وسطاش یادش میوفتاد من زیاد حالیم نمیشه شروع میکرد از اول فارسیشو میگفت البته فارسیشم سروته نداره حرفاش🤣

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه