2777
2789

چقدر این انتظار لعنتی سخته.. 

زندگیمون استپ شده

هیچ تغییر و تحولی نمی بینم توش. 

امروز داشتم پروفایل دوستام رو می دیدم ماشالله بچه دومشون هم بزرگ شده من هنوز اندرخم یک کوچه ام... 

چرا واقعا؟ 

از درون در حال متلاشی شدنم... وااااااای خدا کجایی تو  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به معنای واقعی خسته شدم.. نمی دونم چی کنم دیگه. کجا برم به کی بگمچی کار کنم.. هر کار لازم بوده کردم ...

حدیث کسا امتحان کردی؟

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

خدا به دلت آرامش بده عزیرم ان شاالله دامنت سبز میشه فقط حال روحیت خوب باشه صبور باش

خیلی سعی می کنم.. خیلی .. خیلی .. اما یه جا آدم می بره.. 

دیگه یه مدت مدام همسرم میگه خواب می بینم دختر دارم... یه بچه برام بیار تو رو خدا... 

من زندگیمو دوست دارم اما نمی دونم دیگه چی کنم.. 

اونجایی سخته اونایی که چندسال بعد ازشما ازدواج کردن و دارن سومی رو دنیا میارن و تو بمونی 

سخترشم اینه که اینا همه رو شوهرت از ماه های قبل میدونسته و بهت نگفته 

و این خودش خیلی اذیتت میکنه و ازدرون میپاشی

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
نه.. اصلا دل و دماغ هیچی ندارم. کاش بخوابم چشم هامو باز کنم ببینم همه چی درست شده..

ی مدت بیخیال همه چی شو..استرس و فکر بچه رو از خودت دور کن

🖤 درد و نفرین بر سفر باد .. سفرِ همیشه رفتن 🖤
ان شاالله شما هم هم بحق خانم حضرت زهرا سال بعد اینموقع بچتون بغلتون باشه🌹

فدات بشم ممنونم عزیزدلم

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
خیلی سعی می کنم.. خیلی .. خیلی .. اما یه جا آدم می بره.. دیگه یه مدت مدام همسرم میگه خواب می بینم دخ ...

حق داری ولی یه مدت فکرتو نزار روش سخته خیلی سخت ولی ان شاالله به حق علی اصغر(ع) خدا یه نی نی بهت میده