2777
2789
عنوان

کسی هست ذخیره تخمدان رو بالا برده باشه یائسگی زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 28 پست
عزیزم شما وضعیت پریودتون چه جوریه ؟؟بخدا رفتم دکتر زنان انقدر منو ترسوندهیچ وقت نمیبخشمش

ده روز قبل پریودی ت دنمنوش گرم بخور 

شبا با روغن سیاه دانه رحمتو گرم نگه دار

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما وضعیت پریودتون چه جوریه ؟؟بخدا رفتم دکتر زنان انقدر منو ترسوندهیچ وقت نمیبخشمش

من 5 6 روزس. از اول همین قدر بود خوب حجم خون یکم کمتر میشه با افزایش سن. نترس. جلوی هیچ چیز و در بدنت نگیر و دست کاری نکن. تنها چیزی که برای بدن خوبه تغذیه سالم و ورزش‌ه.یک ساله ورزش میکنم واقعا تاثیرش دیدم 

واااای منم روزای پریودم کم شده یعنی دارم یائسه میشم 😭😭

نه بابا نترسین 

اینا بخاطر زندگی های راحتی‌ها ک داریم همش با ماشین جابجا میشیم 

فست‌فود میخوریم 

ورزش کم داریم و امواج گوشی هم اثر داره 

برای همه هست ،،،، ب این راحتی هم کسی یائسه نمیشه

برو تاپیک درمان ناباروری من . کامل انجام بده. نشد، فقط نسخه بارداری مداوم و مرتب.الحمدلله تقریبا به ...

عزمزمه من مشکلی ندارم. ذخیره تخمدانم با توجه به اینکه 9 سالگی پریود شدم و بچه هم دارم معقوله 

نه بابا نترسین اینا بخاطر زندگی های راحتی‌ها ک داریم همش با ماشین جابجا میشیم فست‌فود میخوریم ورزش ک ...

من ۲۳ سالمه 

سابقه یایسگی زود رس هم نداشتیم 

دکتر سونو کرد پارسال ولی چیزی نگفت 

ممنون عزیزم 🙏🙏دکترزنان که فقط تیر خلاصو میزنن به آدم

چرت میگن بابا 

من دو سال پیش رفتم دکتر قرص دوفاستون ب من داد 

بعدز اون پریودی من کم شد 

آیند خودشون از همه بدترن 

اصلا قرص و دارو مصرف نکن رحم رو سرد میکنه 

مرتب چیزلط گرم استفاده کن 

چینیا صبح بلند میشن یه مشت مور و ملخ میخورن میرن سر کار دنیارم  جا به جا میکنن بعد تو کشور ما تنور ملت درگیر سردی و گرمی رحم هستن. ول کنید چرندیاتو. خواهرم تو قلب کانادا یسره نیم تنه تنشه تو اون سرما هرچیز دوست داره میخوره یسره حامله.