2777
2789

حتی بعد دو سال که هر روز بهش فکر کرد

شبا گریه کرد

روزا منتظر وایستاد 

هر جا که رفت اون دید

چیکار کردین

حتما طرف عشقو پارتنر و اینا میتونه نباشه دوست عزیز عضو خانواده یا هر چی

شنیدم اون لحظه ای فراموشش میکنی دیگه نمیخوایش از خیرش میگذری بهش فکر نمیکنی صبحا با خیالش و شبا با فکرش بیدار نمیشین و خوابتون نمیبره دقیقا همون جا میفهمه کی از دست داده و دلش میخواد برگرده و شروع میکنه تماس گرفتن و پیغوم پسغوم فرستادن راسته؟ کسی تجربه ای داره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه از خدا بخواین زود بیاد یا که کلا یادم بره به خدا من درس دارم زندگی دارم مجبورم برای مادرم و خانوادم یه کاری بکنم چاره ای ندارم کلی دغدغه دیگه دارم اما چیکار کنم دله دیگه

یه پسر میشناسم بعد ۱۲ سال فراموش نکرده

ادم  حالا شاید اگه خیلی از عشقش دور بشه و هیچ راه ارتباطی نباشه بتونه کنار بیاد اما امان از روزی که یهو یجا ببینیش روز از نو روزی از نو 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

بله... وقتی با یک آدم خوب و مهربونم ازدواج کنی دیگه حتی به شخصی که یه روز براش میمردی...شبا تا صبح به یادش اشک میریختی...چند سال به پاش موندی...رو فراموش می‌کنی 

از خدا بخواه اونی که سهم قلبته رو زودتر پیدا کنی تا آروم بگیری

یه پسر میشناسم بعد ۱۲ سال فراموش نکردهادم حالا شاید اگه خیلی از عشقش دور بشه و هیچ راه ارتباطی نباش ...

پس آدم چیکار کنه؟ با گریه و طلب کردن از خدا چیزی حل میشه؟

سه سال دوسش داشتم.تقریبا میشه گفت عاشقش بودم 

لحظه به لحظه تو فکرم بود 

زن گرفت 

منم دیگه علاقمو بهش از دست دادم😂

الان با خودم فکر میکنم میگم واقعا چجوری سه سال بهش فکر میکردم؟🗿😂

معلم آینده:)