2777
2789
عنوان

میشه یکی که سندروم روده داره بیاد

57 بازدید | 5 پست

من دکتر گفته سندروم روده و التهاب و کولیت روده اینا دارم

بعد جدیدا ببخشید همش حس مدفوع دارم 

یعنی هرچی میخورم بعدش این حسو دارم،حالا یوقتایی واقعا دستشویی دارم ولی یوقتایی فقط حسش هست 

بعد من همیشه یبوست داشتم و چند روز یبار میرفتم دستشویی ولی الان انگار هرروز نیاز هست .. و این برای من طبیعی نیست چون اینطوری نبودم قبلا و الان نمیتونم تشخیص بدم که قبلا طبیعی بودم یا الان طبیعیه😐

آیا این حس دفع مربوط به سندورم روده تحریک پذیر هست؟!

روزی یک بار میری؟

الان سخته دستشویی یا خیلی روونه؟

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:)~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

من یه مدت به خاطر معده ام به شدت یبوست بودم 

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:)~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روزی یک بار میری؟الان سخته دستشویی یا خیلی روونه؟

روزی یبار یا گاهی دوبار

البته یوقتایی میشه که مثلا یکی دو روز نرم ولی باز حس میکنم یکم متفاوته نسبت به قبل چون حتی توی اون یکی دوروز هم حسش میاد

روون نیست همچنان یکم یبوست دارم و یوقتایی حس میکنم کامل‌تخلیه نمیشه

البته ببخشید واضح میگم🥲

روزی یبار یا گاهی دوبارالبته یوقتایی میشه که مثلا یکی دو روز نرم ولی باز حس میکنم یکم متفاوته نسبت ب ...

خب فقط مشکلت دفعتِ؟

یعنی درد معده نداری یا نفخ یا صدای زیاد؟

اینجوری که شما گفتی بخوام بگم بنظرم مشکلی نیست ولی ادم بهتر میفهمه خودش اگه با قبل متفاوت باشه

مصلا نیم ساعت قبل غذا کیلیدینیوم رو دوکتر داده بود واسه حرکات منظم روده