2777
2789

۲۷ سالمه خانم هستم و مشکلم اینه ک دیر به ارگاسم میرسم جوری ک هر دو خصوصا خودم به شدت خسته میشم کلافه میشم میگم چرا ارگاسم نشدم توروخدا اگه علتش رو میدونید یا راه حلی دارین بگید ممنون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه که تو دیر هم شده میررررسی !! چون خیلیا اصلا نمیررررسن!!!

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

خیلیا مثل شما هستن

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

هر آدمی یه روشی داره شاید هنوز روش مناسب شمارو پیدا نکرده همسرتون

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

گاهی هم نمیرررسم

خودت باید همکاری کنی.  نمیشه خیلی توصیح داد و سعی کن اورگاسم کلیتورال رو تجربه کنی. یا همسرت حین دخول کلیتوریس شما رو همزمان تحریک کنه....  با عرض معذرت از همه