2777
2789

۴ تا جاری هستیم من سومیم اخریم یه ۲ سالیه اومده منتها از من چند سال بزرگتره ،من ۴ سال دوست بودم با شوهرم ۳ سالم عقد، ۱۲ ساله از عروسیمم میگذره از اول که جنگ ودعوا بود مخالف ازدواجمون بودن سر جاری دومیمم همین بودن منتها بعدا رو سرشون حلوا حلواش میکردن فقطم چون شاغل بود وزبون باز وگرنه زیاد رو نمیداد به مادرشوهرم اینا سالی ۱ بار دعوتشون میکرد اونم ساعت رفت وامدشونو میگفت خلاصه همبن جاری رو شروع کردن هی کوبیدن تو سره من اصلا نذاشتن ما ۳ تا جاری باهم ‌خوب باشیم خلاصه منم دیگه ۱ سال بعده عروسی کارد به استخونم رسید از رفتاراشون جاریمم باهاشون قطع رابطه کرد باردار شد هنوزم با اینکه ۱۱ سال گذشته قهره بعد پتشونو جلوی من ریخت رو آب که بهت تهمت زدن البته میدونستم چون علنا زدن منتها چه حرفایی که مادرشوهرم وخواهرشوهرام پشته سرم نگفته بودن الان جاری اخربم پا گذاشته جا پای جاری دومیم پاچه خوارو زبون باز ماپرشوهرم باز شروع کرده بچه ها اینم بگم من ۶سال باهاشون قطع رابطه بودم تا ابنکه مادرشوهرم خواست دختر شوهر بده چون سر اولی نرفتیم سر دومیه اومدن خونمون آشتی اینم بگم نامزده خواهرشوهرمم اومد ماست مال کردن معذرت خواهی نمیشه اسمشو گذاشت البته واسه ۲ سال پیشه از اون موقع سرسنگینم کم میرم چندماه یه بار ولی هر بار مادرشوهرم یه چیز میگه این سری جاری اخری رو به رخم میکشه حالا راضیم نبودن برادرشوهرم بگیرتش مادرشوهرم چند روز پیش بهم گفت پارسال جاریم براش لباس خریده شال خریده شب چله واسش میوه وآجبل خریده من موندم درس عبرت نمیگیرن از این رفتاراشون....

حتی اونموقعم که جاری دومیمو به رخم میکشید ما احترام میذاشتیم مناسبتا همیشه شیرینی به دست با کادو میرفتیم خونه مادر شوهرم ولی چون وضع جاریم از ما بهتر بود کادوی اونارو به رخمون میکشید 

بی اهمیت باش 

میخوان حرصت بدن ولی تو حرص نخور

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی اهمیت باش میخوان حرصت بدن ولی تو حرص نخور

الان هیچکس نیست دیگه جاری اخریم خوش بحالشه باهاش خوبن اونموقع هم خواهرشوهرام بودن هم به برادرشوهره مجرد داشتم سنش بالاس اونا شوهر کردن رفتن برادر شوهرمو مادرشوهرم موندن

الان هیچکس نیست دیگه جاری اخریم خوش بحالشه باهاش خوبن اونموقع هم خواهرشوهرام بودن هم به برادرشوهره م ...

همه ی اینا یه دوره ست 

الان مادرشوهر من فوت شد همه پراکنده ان

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞