2777
2789
عنوان

تخمک پوچ و تخمک اهدایی

46 بازدید | 10 پست

بچه ها من پانکچر شدم سه تا فولی بیشتر نداشتم که همونم پوچ از آب دراومدن و دکتر بهم گفت تخمک اهدایی بگبر ماه بعد رفتم سونو شدم چکاب کرد دید بله فولیکولا تبدیل به کیست شدن و حدود پنجنتا فولیکول بزرگ روز دو پریودی داشتم که گفت اینا کیست فولیکولی هست که توش خونه🫤🫥 بار اول بود میرفتم تخمک کشی قبلش شش ماه اصلاح سبک فلورا انجام داده بودم و فکر میکردم دیگه تخمکا عالی ان !!! کسی بوده با شرایط من باردار شده باشه بهر طریقی حالا یا ای وی اف یا طبیعی اگر اره فقط بگید چکار کردین برا تخمک و کیفیتش؟ اصلا میشه تخمکو بهبود داد؟ هیچ راهی برای امثال من هست که اهدایی نگیریم؟؟؟  عدد ای ام اچ من تو سن ۳۸ سالگی دوونیم هست بچه ها اما هیچ تخمکی ازم نتونستن بگیرن عجیب نیست؟ البته بگم دوز داروهای دریافتی من از همههه بیشتر بود 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم بار اول پانکچر کردم جنین تشکیل نشد

بار دوم تشکیل شد و ماه بعدش طبیعی بار دار شدم

کپسول ابوابست و فرتیل وانواع قرصها رو خوردم متفورمینم بود

شوهرمم تقویتی خورد

اگه تقویتی نخورده بودی حداقل سه ماه تقویتی بخور و حتما باشگاه و پیاده روی برو به امید خدا طبیعی باردار میشی

من تجربه ندارم ولی بنیاد مصیر رو قبول دارم تو ایتا سرچ کن به مشاوراش پیام بده شاید پاکسازی ش طول بکشه ولی ان شاءالله دست پر برمیگردی

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
منم ۳۸سالم بود نه فولیکول خوب داشتم فکرکن بادارو وآمپول شد ۱۳وضخامت۲ونیم بود دکتر گفت برو دکتر نازای ...

وای شاید باورت نشه من ارزومه خدا همچین معجزه ای بهم بده اینکه در اوج ناامیدی از حرفای دکترا یهو خدا خودش معجزشو نشونت بده به نظرم خیلی نعمت بزرگیه😍👍🏻 شما تقویتی یا داروی خاصی میخوردین؟ دکترم گفت تو تخمکت کیفیت نداره حتی چندبارم تخمک کشی کنم همین میشه🫤 من انقد زندگی سالمی دارم باور نمیکنی کسی اینجور دقیق همه اصول اصلاح سبکو رعایت کنه فقط موندم چرا تخمکم باید پوچ باشه پس چرا این ادما ک همش تو فست فودن چاقن و اصلااا رعایت نمیکنن دوربر من تندتند باردار میشن ای خدااا😞

بمیرم اسی بزاتغصه نخوریا همه چی حل میشه💖نمیدونم چی هس وگرنه کمکت میکردم

خدانکنه عزیزم مشکلم ناباوریه که تمام زندگیمو تحت تاثیر قرار داده توروخدا برام دعا کن❤️❤️

خدانکنه عزیزم مشکلم ناباوریه که تمام زندگیمو تحت تاثیر قرار داده توروخدا برام دعا کن❤️❤️

چشم عزیزم حتما

شمام برا من دعا کن

ایشالا که خدا برات ی نی نی سالم و زیبا میده🥰❤️❤️❤️

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
منم بار اول پانکچر کردم جنین تشکیل نشدبار دوم تشکیل شد و ماه بعدش طبیعی بار دار شدم کپسول ابوابست و ...

من شش ماه قبل اینکه برم پانکچر داشتم اصلاح سبک میکردم یعنی تغذیه سالم ، خواب کافی ورزش یوگا رقص پیاده روی حذف قند و شیرینی و خیلی نکات دیگه اما نمیدونم چرا پوچ بود تخمکا الان دارم اووابوست فرتیل سی ام دی اچ ای آ ، امگاسه، ال ارژنین میخورم با ژل رویال و گرده نخل به نظرت امیدی هست که جواب بگیرم؟