2777
2789

اینو بگم من چند جلسه غیبت داشتم و جلسه آخر هم نبودم رفتم از نماینده شماره  استاد رو گرفتم و گفتم منو حذف نکنه 

اینم شروع کرد که چرا غیبت کردی کجا کار می‌کنی چند سالته مجردی یانه 

بعدم اینو گفت 

فوق العاده هم بداخلاق بود تو کلاس و من تاحالا ندیدم با کسی لاس بزنه و اینا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاد دانشگاه یا موسسه؟

تا اینجا که فقط فضول بوده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

شبتون بخیر. برید استراحت کنین؟!!!

این جمله اضافه بود 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
سنش زیاده هیات علمی هست خیلی بد اخلاقه واقعا موندم چی بگم کتی یه درصد هم فکر نمی‌کردم همچین آدمی باش ...

چیزی نگفته که بد برداشت کنی

راستشو بگو رنگ چشات با رنگ لباست و خط چشمت هارمونی خاصی داره یا نه؟

اینم بگو اسی

عطر تلخش مستت نمیکرد؟ 

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی