2777
2789
عنوان

دوران نامزد بازی

2063 بازدید | 126 پست

بچها خیلی خسته شدم هفت ماهه نامزد کردم پسره ی ذره درک نداره حتی کوچیک ترین چیزامو فراهم نمیکنه 

ی هفتس خودم پارچه خریدم منو نمیبره خیاسی هیچ هزینه ای از منو به گردن نمیگیره کلاس گواهینامه میخواستم برم بهم گفت دختر چ به گواهینامه ولی خودش خواهرشو برده ثبت نام کرده🥺ی جاهایی منم خسته میشم امشب بلاخره پدرم پول داد ک برم اینم ی بازنشسته هست ی روز بهم گفت تورو فدای مادرم میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جمله اخر رو پسره گفت؟

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

علاوه بر اون اولین یلداییمه گفتن ما رسم نداریم هفت ماهه نامزدم تنها کاری ک مادرش کرده جورابم شیشه ا ...

کیف کفش لباسم همه چیزم با مادرم هست 

همشم بهم میگه 😢مگه خانوادت عروست کردن ک خرج تورو کسی دیگه بده 😔

شوهر سابق منم همین بود زجر کشیدم خواهر زجر ی شاخه گل برام نگرفت س سال زنش بودم ی تولد خوب نگرفت ی کادو ارزون دست من نداد ی جفت کفش برام نمیخرید مادرش همیشه باهام دعوا داشت همه چی ب پام میبست 

هر روز لعنتشون میکنم هر روز 

یعنی چی کاری نمیکنه؟؟ خرجت نمیکنه؟؟؟لطفاً ساده نباش ول کنی بدتر کاری نمیکنه برات خرجتم نمیکنه

هرچیم میگم انگار ن انگار برا بقیه خوبه برای من نه حتی گفت پدر مادرم رسم طلا ندارن 

اگر از این گدا مدا خسیساست

همین الان ردش کن بغل ننش

مردا اولش برات خرج میکنن ببخشید ببخشید گند.... گوزی میکنن

وسطاش میبینی دیگ دو قرون برات کاری نمیکنن

اینکه اول کاری داره بهت میگه

علاوه بر اون اولین یلداییمه گفتن ما رسم نداریم هفت ماهه نامزدم تنها کاری ک مادرش کرده جورابم شیشه ا ...

درکت میکنم خواهر من همه اینارو کشیدم با همه چیشون ساختم قدرمو ندونستن هر چی سازش کردم بدتر شد دور دور رنای اداییه