2777
2789
عنوان

واییی ینی هیچکس رفمو باور نمیکنههه

158 بازدید | 33 پست

مامانم خیانت میکنه به بابام،و من اینو فهمیدم خیلی اذیت شدم،یه مدت زیادی تو خودم ریختم اما دیگه نتونستم تحمل کنم،دیدم بهتره با یکی درمیون بزارم،خاستم برم پیش مشاور اصلا نتونستم،رفتم پیش مشاور مدرسه...بهش گفتم اونم چیزی نگفت...اما وقتی با مامانم حرف زده(نه در مورد خیانت مامانم،در مورد مسائل درسی من)میگه نههه اصلا یه مامانت نمیاد خیانت کنه،مامانت خیلی خانم خوبیه،خیلی نکرانته،تو الکی شک کردی...بابا بخدااا من حتی شماره اون مرتیکرو دارم واییی...چرا کسی حرفمو باور نمیکنه💔

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

منم خیانت مامانمو دیدم🥲

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشاور مدرسه رو بیخیال شو تا شر درست نکرده برات

چرا بشینی سه ساعت به اون ثابت کنی ولش کن

شرایط سختیه

ولی ولی چیزی نمیشه گفت متاسفانه......

شما دخالتی نکن میدونم ک سخته

سعی نکن مادرتو لو بدی یا هر چیزی چون واقعا مشخص نیست عواقبش داخل خونتون چیه

شخص خیلیییی امن و مطمئن اگر سراغ داری مثل خاله ایی چیزی

میتونی بگی شک کردی

نگو سند مدرک دارم بگو اینطوریه و....

اون بلکه یه هشداری به مادرت بده

من خیانت هم مامانمو دیدم،هم بابام🙂💔

بدترین حسی ک تجربه کردم احساس خفگی داشتم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خب با مامانت حرف بزن😐

نمیتونم،نمیشه...

خجالت میکشه،شرمنده میشه،ناراحت میشه،یا شاید حتی یه کاری دست خودش بده،اخه اون مردرو خیلی دوسش داره،عاشقشه💔

ازطرفی خودمم روم نمیشه بگم اصن

شایدم وقتی بگم فضای خونه از الان متشنج تر بشه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...