2777
2789
عنوان

بامادرشوهرم دعوام شد

255 بازدید | 23 پست

تاپیکای قبل جریانو گفتم 

منو ۴ماهه زایمان کردم الان اومده دیدن بچم ازشهرستان تونگو این اومده ک عروس خواهرش میخواد بزاد

صبح جاریم ک خواهرزادشه زنگ زد بهش ک اره زن داداشمو بردن بیمارستان بزاد آقا دست از پا نمیشناخت

منم بد حرصی شدم باخونسردی گفتم میخای اسنپ بگیرم بری؟

گفت ن پسرم میاد دنبالم عصری

دیگه تا عصر هیچی نگفت تا آماده شد پسرش بیاد دنبالش 

منم گفتم اگه نگم رو دلم میمونه گفتم اینجامیای ناراحتی راحت نیستی؟

گفت نه 

گفتم خوب نیا،

گفت اره تو گفتی اسنپ برات بگیرم خدامنو محتاج بچه هام نکنه....

گفتم بداز ۴ماه اومدی الان داری بال بال میزنی واسه عروس خواهرت چون خواهرت اونو پرو بال داده 

میدونی چرا ما بی احترامیم بین فامیلت چون تو بی احترامی میکنی 

دیگه کم اورد شرو کرد نفرین کردن منم گفتم شوهرم قلبش خرابه چیزیش بشه ازتومیبینم

آخرم گفتم هیچوقت خونت نمیام اونم گفت نیا وبلندشد رفت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی عصبی میشم زیاد تمرکز ندارم وگرنه خیلی چیزا باید میگفتم ک نگفتم

اها هیچکدوم از جاریاوبرادرشوهراتواین ۴ماه حتی زنگم نزدن تبریک بگن حالا امشب دعوت بودن خونه یکیشون همه

حتی ماروتعارفم نکردن

با ماهیت دعوا کاری ندارم، اما دیگه نسل قبل یاد بگیرن اسنپ چیز بدی نیست، نمیدونم چرا توو این گیر و گرفتاری و شلوغی و ترافیک و... فک میکنن اگر بگی اسنپ بهشون توهین کردی.... 

دوستانی که میخوان بگن مادره و... میدونم ایشون مادر هستن اما واقعا درک ذره ای تکنولوژی خیلی خوبه چون تکنولوژی (حالا اسنپ همچین تکنولوژی ای هم نداره)  هدفش زندگی راحت و بهتره نه توهین 

وقتی عصبی میشم زیاد تمرکز ندارم وگرنه خیلی چیزا باید میگفتم ک نگفتماها هیچکدوم از جاریاوبرادرشوهراتو ...

خوب وقتی قطع ارتباط هستین دعوت تو کار نیست 

مشکلتون چیه  با کل قبیله ک نمیشه اختلاف داشت