2777
2789
عنوان

هر کدوم یه جمله میگین بهم

109 بازدید | 23 پست

سعی کردم همیشه تو اینطور تاپیکا شرکت کنم 

تاپیکایی که طلاق گرفتن یا‌ رابطه تموم کردن

امشب نیس

نیس که حرف بزنم باهاش

امشب هر دیقش یه سال میگذره برام

میشه هر کدوم از تجربه تون یا یه حرف دلگرم کننده

بهم بگین 🥲

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

خوش باش دنیا دوروزه 😁😁😁😁😊

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو سرگرم کن. و اگه بخادت میاد دوباره. ببین مشکل کجا بوده. اگه تونستی که حلش کن. نشد اصرار زیاد برای موندم آدما فقط خودتو نابود میکنه حتی اگه این اصرار کردن فقط توو فکر و ذهنت برای خودت باشه 

خوش باش دنیا دوروزه 😁😁😁😁😊

نگرانم

نگران اینکه پس فردا تو دانشگاه همکلاس شم

جلو من رل بزنه بگه بخنده 

خواهرش بیاد دلیل بپرسه من چی بگم🥲💔

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
این روزا میگذره همش خاطره میشه و تجربه

میدونم همه سختیا گذشته

همه روزایی که تو صبح بیدار موندیم اشک ریختیم گذشت

اینم میگذره میدونم

ولی یه حسی دارم نمیتونم توصیفش کنم🥲

یکی از درست‌ترین چیزهایی که تابه‌حال شنیدم:

‏إذ لم يبدأ بالتعارُف،

ينتهي بالتَعارُف!

اگه با شناختن شروع نشه،

با شناختن تموم می‌شه!

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
نبودنش برات عادت میشه صبر کن همه چیو بسپر ب زمانسعی کن الان هم انقد غصه نخوری خودتو سرگرم کنیصب میشه ...

میدونی

گوه ب دل من لعنت به دل من

هرکاریم بکنن بازم میبخشم

الان میگم اون همه گفت بمون کاش دلشو نمیشکستم

ی حس تنهایی دارم

خودتو سرگرم کن. و اگه بخادت میاد دوباره. ببین مشکل کجا بوده. اگه تونستی که حلش کن. نشد اصرار زیاد بر ...

اصرار نکردم

هر چقدر گفت بمون درستش کنیم قبول نکردم

هز چی گفت گفتم نه

یهو به خودم اومدم دیدم تمم کردم

البته همه میگفتن تمم کن🤦🏻‍♀️

نگرانمنگران اینکه پس فردا تو دانشگاه همکلاس شمجلو من رل بزنه بگه بخنده خواهرش بیاد دلیل بپرسه من چی ...

نفهمیدم چیگفتی قشنگ توضیح بده 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

میدونیگوه ب دل من لعنت به دل منهرکاریم بکنن بازم میبخشمالان میگم اون همه گفت بمون کاش دلشو نمیشکستمی ...

بخاطر وابستگیه 

عادی میشه برات 

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
یکی از درست‌ترین چیزهایی که تابه‌حال شنیدم:‏إذ لم يبدأ بالتعارُف،ينتهي بالتَعارُف!اگه با شناختن شروع ...

از اول همین بود تغییری نکرده بود همینطور شناخته بودمش

ولی دیروز خیلی بهم توهین کرد تو تاپیک قبلم هس

منم خط قرمزم توهینه

دیگه تمم کردم