2777
2789
عنوان

میگه سلیطه بازیات رو دوست دارم

224 بازدید | 30 پست

امروز اومده میگه چند روزه خبری نیست از سلیطه بازیات زندگیم اروم و یکنواخت شده بعد گفتم خودت تنت میخاره ها گفتش که اره انقدر دوست دارم وقتی سلیطه و وحشی بازی درمیاری قبل از تو اصلا زندگیم بدون هیجان بود بعضی وقتا عمدا میام اذیتت میکنم 

عادیه؟

قبلا فکر میکردم روانیه الان مطمئن شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بمنم میگه بیا دعوا کنیم حوصلم سر رفته😂😂

یا میگه سلیطه بازی چرا درنیاوردی امروز؟

میگفت اولاش گولتو خوردم فکر کردم آروم و مظلومی😂😂😂

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

چه ادبیات بیخودی!!

سلیطه بازی یعنی چی مگه کجاست اینجا :////

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

نه بابا ولی خب یکم جیغ جیغو ام ولی نه همیشه اگه کاری کنه یکم سلیطه بازی و دادوبیداد میکنم

😂😂

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)