2777
2789
اگر قراره کنکور دادن به روخ و روانت اسیب برنه برو دانشگاه ازاد یا پیام نور و کنارش یه حرفه هنر و مها ...

گفتنش آسونه.کلی حرف از بقیه میشنوی.تازه اونهمه زحمات پدر مادر  که واسمون کشیدن چی میشه ؟آیده ی خودمون؟با یه لیسناس دانشگاه آزاد بشینیم کنج خونه؟

هوففف

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسال منم همین حرفارو میزدم 

بیخیال مشتی فقط بشین شرمنده ولی مث خر بخون

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 

من یه سوالی برام پیش اومده 

اگه یکی امسال دوازدهم باشه و یازدهم خراب کرده باشه ولی امسال نخواد ترمیم کنه 

و یک سال پیشت بمونه 

سال دیگه باید یازدهم و دهم ترمیم کنه؟ 

و از طرفی شنیدم مثلا ۱۹ امسال ۱۷ سال دیگه حساب میشه و میاد پایین‌تر یعتی دوازدهم هم باید ترمیم کنه؟ هر ۳ پایه؟! یا چیزیو اشتباه فهمیدم؟

من هدفم فرهنگیانه پشت کنکوریم رشتم انسانی زمینه دارم قبلاً الان دارم جدی و محکم میخونم دو روزه همش م ...

شدن که میشه ولی بنظرم واقع بین باش 

زیاد بخون ولی ۲۰ ساعت با عقل جور در نمیاد 

باعث میشه از خودت انتظار بیجا و زیاد داشته باشی 

من یه سوالی برام پیش اومده اگه یکی امسال دوازدهم باشه و یازدهم خراب کرده باشه ولی امسال نخواد ترمیم ...

آره دهمو هم باید بدی.کلا باید قید پشت موندنو زد با این وضعیت.امسالتو بچسب

آره دهمو هم باید بدی.کلا باید قید پشت موندنو زد با این وضعیت.امسالتو بچسب

من که میخوام زبان بدم دولتی هم نشد میرم آزاد اصلا روحی روانی توان پشت موندن ندارم ولی ی لحظه بهش فکر کردم و واقعا پشمام ریخت که یعنی هر ۳ سااااال آخه 

شدن که میشه ولی بنظرم واقع بین باش زیاد بخون ولی ۲۰ ساعت با عقل جور در نمیاد باعث میشه از خودت انتظا ...

گلم اشتباه شده روزی۱۰

۲۰ غیر ممکنه اصلا 😂😂

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

من هدفم فرهنگیانه پشت کنکوریم رشتم انسانی 

زمینه دارم قبلاً الان دارم جدی و محکم میخونم دو روزه 

همش میگم دیر شروع کرد از استرس دارم دیوونه میشم

بنظرتون جدی و مفید بخونم توی این چند ماه فرهنگیان قبول میشم؟

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
من یه سوالی برام پیش اومده اگه یکی امسال دوازدهم باشه و یازدهم خراب کرده باشه ولی امسال نخواد ترمیم ...

خواهرم یه چیزی بت بگم 

اگه خدایی نکرده معدل یازدهمت۱۲ هم شده باشه تو نصف بیست درصد رو داری 

به خاطر۱۰ درصد نداشته 

۴۰ دوازدهم و ۴۰ درصد کنکور رو از دست نده 

حتی اگه دوازهمت معدلت ۱۹/۵ به بالا باشه و تو کنکور بقیه رو ۱۵ اینا بزنی رشته های تاپ قبول میشی 

خواهرم یه چیزی بت بگم اگه خدایی نکرده معدل یازدهمت۱۲ هم شده باشه تو نصف بیست درصد رو داری به خاطر۱۰ ...

جدی اینجوری حساب میشه یازدهم؟ مطمئنی؟ 

نباید تاثیر منفی داشته باشه اگه ۱۲ باشه معدل؟