2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت شماها خیلی بیشعورین 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2435 بازدید | 89 پست

درکت میکنم هم تو حق داری هم مادرشوهرت البته با قسمت بی احترامیش موافق نیستم اشتباه کرده 

ولی هر چقدرم شرایطتون بد هست باید یکبار دعوتشون کنی 

شاید بخاطر همین اصلا کینه کرده باهات شوخیای نابجا می‌کنه 

من که نمیشناسمت ولی خواهرانه میگم مادرشوهرت درخواست نابجا نداره یه غذای ساده بذار یه عدس پلو درست کن با ترشی یه چای با نیم کیلو شیرینی بحث احترامه اگه شانس بیاری بیشعور نباشن مهمونات میتونن درک کنن شرایط رو که چون اول زندگیتونه سنگ تموم نداشتین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم حالا در حد یک پذیرایی عصرونه تعارفشون کنی چیزی نمیشه. شام لازم نیست تعارف کنی. بیان نیم ساعت ...

خب اونا توی شهر نیستن، صبحا میان کاراشونو انجام میدن واسه ناهار میان اینجا و بعدش میرن

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

شماهم که همه چیزو خوشتون نمیاد😅خوشبخت باشید..ایشالا وسیله ام کم کم میخرین ادمی ب امید زنده ست

ما هردو بشدت درونگرا هستیم و اصلا اجتماعی نیستیم، خیلی کم حرف و کم روییم 🤦🏻‍♀️

ممنونم سلامت باشین ❤️

واسه آشپزی هم با توجه به حرفای خودت عزیزم سعی کن حوصله به خرج بدی واسه غذاهات وقت بذار و اهمیت بده سرسری کار نکن قول میدم عالی میشن .هر وقت هر سوالیم در مورد هر غذایی داشتی من درخدمتم قربونت برم همه ماها از اول آشپز نبودیم کم کم تجربه کسب کردیم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
ما هردو بشدت درونگرا هستیم و اصلا اجتماعی نیستیم، خیلی کم حرف و کم روییم 🤦🏻‍♀️

ای بابا چراااا..خب تلاش کن کمروییتو کنار بذاری چار صباح دیگه میخای مادر بشی میخای بچتم درونگرا و فراری باشه از بقیه؟این اصلا درست نیست عزیزم در حد کم حداقل رفتو امد کن 

ای بابا چراااا..خب تلاش کن کمروییتو کنار بذاری چار صباح دیگه میخای مادر بشی میخای بچتم درونگرا و فرا ...

😭😭

بخدا خودمم اسیر شدم یعنی حتی روم نمیشه بگم بفرمایید حس می‌کنم همه ممکنه مسخرم کنن 

شوهرمم از خودم بدتره

واسه آشپزی هم با توجه به حرفای خودت عزیزم سعی کن حوصله به خرج بدی واسه غذاهات وقت بذار و اهمیت بده س ...

قربونتون برم خیلی ممنونتونم 🥹❤️

دارم کلی تمرین می‌کنم بهتر شده ولی خب تعداد زیادو نمی‌تونم هندل کنم قاطی می‌کنم