2777
2789
عنوان

پزشکی

85 بازدید | 11 پست

من واقعااا بدون ذره ای اغراق عاشق رشته پزشکیم معدلمم میخوره واسه ی اینکه برم اما هر جا هر طور که میشنوم میگن نرو سخته کل زندگیت بر فنا میره بعد ۵۰ سالگی تازه به پول و چیزایی که میخوام میرسی و …. بین بد دوراهی گیر کردم هم خودم این رشته رو دوست دارم هم از این میترسم نکنه یه وقت زندگی نکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا چه حد منظورته ؟؟ طبیعتا من یه زندگی خوب رو دوست دارم و بدون پول هم زندگی نمیشه کرد

من داداشم پزشکه 

همون سال اولم قبول شد 

الان ۲۶ سالشه 

از جوونیش چیزی نفهمیده و با اینکه خیلی قویه ولی الان خیلی خسته است و هیچ رقمه زیر بار تخصص نمی ره 

ماهیانه هم با شیفت ۳۰ تومن داره 

در حالی که من پرستارم 

دانشگاهم کلی تفریح کردم و با دوستام مسافرت رفتم 

الان دو تا شیفت بردارم هم اندازه داداشم درامد دارم 

البته داداشم در شرف زدن مطب هست 

ولی این مطب هم تا ۳۰سالگی درامد انچنانی نداره 

و در سن ۳۵ به بالا شاید به اون درامد ایده ال برسه 

در گذر زمان اختلاف درامد ما مشخص میشه 

ولی خب چه فایده اون دهه ۲۰ تا ۳۰ سالگی که بهترین سال های زندگی یه نفره رو از دست میده

امیدوارم بهت کمک کرده باشم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...