2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین

96 بازدید | 23 پست

جفتم پایینه خیلی و ۱۴ هفتم

یکم ک سرپا ایستادم و حرکت کردم

درد داشتم سمت قسمت داخلی واژن و نبض داره و تیر میکشه از داخل

اینا یعنی چی خطرناکه؟

دگتر گفته بود مراقب باشم 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اولن هر چه زود تر خودتو ب دکتر نشون بده از استرس هم دوری کن و استراحت کن ایا جفتت پایینه

الان دراز کشیدم سریع اره جفتم قدامی و خیلی پایین کشیده شده .دکتر دو هفته ی پیش بودم همش میترسم سونو کنم ک ضرر داشته باشه نمیدونم چرا انقد بارداری من سخت شده

الان اینو میترسم نمیدونم چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان دراز کشیدم سریع اره جفتم قدامی و خیلی پایین کشیده شده .دکتر دو هفته ی پیش بودم همش میترسم سونو ...

نه اصلن نترس استرسم نداشته باش 

تویی انقدر جفتت پایینه و خودتم خبر داری باید خبلی مراقب باشی و استراحت مطلقققق

نه اصلن نترس استرسم نداشته باش تویی انقدر جفتت پایینه و خودتم خبر داری باید خبلی مراقب باشی و استراح ...

استراحتم یکسره خونه خابیدم الان پاشدم یه غذای سبک درست کنم دیدم داره دردم میاد

نمیدونم طبیعیه این درد یا چی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اصلن نترس استرسم نداشته باش تویی انقدر جفتت پایینه و خودتم خبر داری باید خبلی مراقب باشی و استراح ...

بارداری اولمه تجربه هم ندارم تا الان هزار بار سکتم داده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استراحتم یکسره خونه خابیدم الان پاشدم یه غذای سبک درست کنم دیدم داره دردم میادنمیدونم طبیعیه این درد ...

نه اصلن نباید بلند بشی چون وقتی جفت پایین تر میشه جنین تحت فشاره وخطرناکه باید مطلقن استراحت کنی کسیو پیشت نداری که بهت کمک کنه 

نه اصلن نباید بلند بشی چون وقتی جفت پایین تر میشه جنین تحت فشاره وخطرناکه باید مطلقن استراحت کنی کسی ...

نه متاسفانه کسی نیست شوهرمم سرکار

نمیدونم چرا بارداری من اینطور شده

دعام کن عزیزم داغون میشم اگر چیزی بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه متاسفانه کسی نیست شوهرمم سرکارنمیدونم چرا بارداری من اینطور شدهدعام کن عزیزم داغون میشم اگر چیزی ...

عزیزم هیچی نمیشه توکلت ب خدا باشه من برات ایت الکرسی میخونم اسمت چیه 

انشاالله که چیزی نمیشه تو یه مقدار استراحت کن اخه ادم زن حامله رو تنها نمیزاره که یا خودتم اشتباه کردی تو خونه تنها موندی مادر شوهری مادری نزدیکت نیست 

طبیعه عزیزم واسه هر زن حامله ای پیش میاد نگران نباش

نه دوقلو نیست یدونه س 

میگم من یکم احساس بی حالی میکنم 

زیر شکمم دست زدم داغه این یعنی خطرناکه؟ یعنی داره اتفاقی میفته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40