2777
2789

به شوهرم گفتم میخوای زنگ بزن بریم شام خونه مادرت اینا من داشتم میرفتم خرید گفتم بعدش شام بریم

دیدم گفت تونیستی که!گفتم چ ربطی به من داره!میریم خرید میایم خونشون دگ دیدم بازتکرار کرد گفتم منظورت اینه من زودتراونجاباشم دیدم یجوری میکنه انگار اره گفتم مگه من وظیفمه زودتر برم همش کمک کنم دیدم عصبی شد شما بودین چطوررفتارمیکردین اشکمو دراورد اخه ینی چی خودش نیست میگه زودتربرواونجاباش وکمک کن انگار وظیفمه مگ کهمونی ام اینطوری میرن

خانومااااااااااا(من خودمو دعوت نکردمممم چندبار زنگ زد دعوت کرد  من نبودم بعد خواستم سربزنیم بهشون)واینکه شوهرم کلا ازمن این توقع روداره

وفتی خودتون میخوایین زنگ بزنید بگین شام میاییم معلومه ک باید زود برین

کسی بخواد دعوت کنه میگه فردا شب بیایین

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....
وفتی خودتون میخوایین زنگ بزنید بگین شام میاییم معلومه ک باید زود برینکسی بخواد دعوت کنه میگه فردا شب ...

🫤عزیزم سوال من نیست من چیکارکردم اخه شوهرمن فرقی نداره همش همینومیگ ربطی ب گفتن من یااون نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته  که وظیفت نیست ولی ازاونجاییکه مردای ماهمه مادرشونوبه زنشون ترجیح میدن نبایدمستقیم میگفتی مثلامیتونستی بگی حالادفعه بعدزودترمیریم این یه بارطوری نیست من نباشم

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
🫤عزیزم سوال من نیست من چیکارکردم اخه شوهرمن فرقی نداره همش همینومیگ ربطی ب گفتن من یااون نداره

نظر پرسیدین منم نظرم همینه در این شرایط 

شما خودتو دعوت کردی اونا دعوت نکردن پس نباید توقع کنی اماده کنن شما بری

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

به نظرم یجور احترام به بزرگتره که زودتر برید . چه اشکالی داره .

شوهرتم ادم عاقلی و با شعوری به نظر میاد 

حق با همسرته

نمیدونم چرا خانم ها اینقدر پرتوقع هستن

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

نامزد منم دقیقا همینجوریه 

اوایل خیلی ناراحت میشدم که یعنی چی ؟ بزار ما تو شهر دور بزنیم بعد ساعت ۷ اینا مریم خونتون اون می‌گفت نه فلان و ‌.‌.فرداشب بریم خرید یا دور چیزی ..بعد ها فهمیدم مشکل از خانواده اشه ..خودش میخواست من باشم اونجا مثلاً خواهرش یا مادرش منت میکنن میگن باز امشب این عروس میخواد بیاد فلان بیاد از اون موقع که فهمیدم اینجوری میکنن یعنی نامزدم خجالت می‌کشید بگه این موضوع خودم فهمیدم ..برا همین همیشه زود رفتم و الکی الکی دست ب کار زدم نامزدم تحت فشار خانواده نبود هم اوقات تلخی بین ما نمیشد ..عزیزم ی لیوان تا میخوای برداری طول بده سیاه کاری کن ..به کارای مهم که تو چشم هست نقش داشته باش که بگن آره عروسمون کار کرده ولی گولشون بزن. مثلاً من خودم میرم برا خورشت ی پیاز خرد میکنم با سیب زمینی و .ی نیم ساعت طول می‌کشه اونام توی اون تایم خیلی تند تند سالاد و فلان درست میکنن ..بعد آخرش میگن به به عروسمون چ خورشتی درشت کرده درصورتی که پیازه از من بود یا چهار تا ریختن ادویه یا برا شستن ظرف ها من فقط جمع میکنم میبرم پای سینگ دیرتر غذامو تموم میکنم اونا نصفش می‌شورن منم خشک میکنم یا گاهی خودم تنها می‌شورم که خیلی باز نگن این تنبله... ی شب کار کردن ب هر سختی که باشه ارزش داره رابطه ات خراب نشه 

به نظرم یجور احترام به بزرگتره که زودتر برید . چه اشکالی داره .شوهرتم ادم عاقلی و با شعوری به نظر می ...

🫤عزیزم شماهربار خودت خونه‌مادرشوهرت غذا درست میکنی هربار ازت ایرادم‌بگیره هربار بدون شوهرمیرب