2777
2789
عنوان

بابام میاد توو ظرفشویی وضو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 29 پست
منم مثل توهم مادرشوهرمم هروقت میاد خونم می‌ره توسینک وضو میگیره می‌خوام کلم بکوبم به دیوار تازه اگ ...

😂ببخش خندیدم یه لحظه حس کردم داری باحرص این کلماتو میگی

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سینک جای ظرف شستنه

کاری به وسواسی و حساسی کسی ندارم

ولی سینک جای وضو نیست

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
منم مثل توهم مادرشوهرمم هروقت میاد خونم می‌ره توسینک وضو میگیره می‌خوام کلم بکوبم به دیوار تازه اگ ...

مردا خیلی بدترن.همچین  دستاشونو  آب میزنن  انگار  دارن دوش میگیرن .باز خانوما خوبن.

مردا خیلی بدترن.همچین دستاشونو آب میزنن انگار دارن دوش میگیرن .باز خانوما خوبن.

من هروقت مادرشوهرم میاد خونم از کاراش گوشت تنم می‌ریزه مثلا رو گاز حساسم پارچه پهن میکنم میگم مامان جان بشین غذارو بکش من برم سر سفره تا میرم سفره پهن کنم میبینم کل گاز با خورشت یکی کرده  

دقیقا انقد حرص میخورم خدا میدونه اسکاج مخصوص گذاشتم سریع میشورم سینک

فکرکن من یبار مهمون ازراه دورداشتم آشناهم بودن.حتی فکرکردن بهش حالمو بهم میزنه فکرشو کننننن

روز آخری که میخواستن برن اینقدر هول رفتن بود که هول هولکی کاراشون انجام دادن

وقتی رفتن ،رفتم سرویس دیدم اخرین نفر چنان فین گرفته که یه تیکه انگار برجسب بزرگ چسبیده بود به سرامیک

🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢مردم تاشستم.چقدر لعنتش کردم

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
فکرکن من یبار مهمون ازراه دورداشتم آشناهم بودن.حتی فکرکردن بهش حالمو بهم میزنه فکرشو کنننننروز آخری ...

اره شدیداً درکت میکنم چی میگی   منم بدم میاد همیشه خونه مادر شوهرم میرم دسشویی همچین صحنه ای میبینم

من هروقت مادرشوهرم میاد خونم از کاراش گوشت تنم می‌ریزه مثلا رو گاز حساسم پارچه پهن میکنم میگم مامان ...

حق داری . دوس داری خونت تمیز باشه. از یه طرفم  یه عده  حساست کردن. من میدونم اگه بهشونم بگی گوش نمیکنن و بدشونم میاد. باز  تکرار میکنن