2777
2789
اینو چندوقت پیش درست کردم مال الان نیسکیک پرتقالی

چقدر تمیز 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ده ساله دارم میپزم تازه دستم اومده 😂

عالیه

دستورشو میگی لطفا

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
اون که الزامیه

نشاسته ذرت نمیشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
پسرت بهتر شد؟

شکر خدا،فقط کلمه میگه ولی هنوز تمرکزش پایینه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واسه مشتری زدم

اینو همه جا میزاری 

یدونه جدید هم بزار😄

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂