2777
2789
عنوان

خانومایی که پسر دارین بیاید نصیحت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 61 پست
چرا اونوقت؟؟؟ تو فحش مادرت بدن نکاه میکنی؟؟؟تازه من از ده بار یه بار دیگ تحملم تموم میشه بهش میگم هر ...

بچت یاد نمیگیره🤔

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥

پشت سر مرده اینجوری حرف نزن ای بابا

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا ما با عروسمون مشکل داریم تاپیک آخرم هست 

چرا همیشه دخترای خوب عروس خانواده های بد میشن 

عروس های بد نصیب خانواده های خوب ؟!

بچه ها جان عزیزتون تاپیک اخرم رو گزارش بزنید همه چیز رو دقیق گفتم میترسم شناسایی بشم 😅 💔 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

لوسش نمیکنم.مسولیت میدم بهش.نمی‌ذارم بددهنی کنههر چی بخواد بی قید و شرط در اختیارش نمی‌ذارم. با شرط ...

مادر مت برعکس شما پسری تربیت کرده که درآینده معلوم نیست چی از آب دربیاد

انگار سقف آسمون سوراخ شده این پسر از توش دراومده 

محیط هم مهمه پدرشوهر من یه انسان بزرک بود ولی پسزاش شبیهش نشدن پسر بزرگش اهل مشروب بود گاهی دست بزن داش تو دعواها پدرش میگف تاحالا دیدی من به مادرتون فوش بدم بی احترامی کنم وقتی به زنت فوش میدی اونم تو دلش میگه مادرخواهرته دوروز دیگه تو‌روت برمیگرده به مادرت فوش میده ولی عاقبت بچه عاش درس نشدن که نشدن دق دادن متاسفانه یکم شبیه دایی هاشونن مادرشونم همش میگه الحق عین داییاتونید 

یبار باهاش وقتی آرومه منطقی صحبت کن کمکش کن بددهنی رو بزاره کنار

دیگ فسیل میشم دق میکنم زیر این بددهنی!! بعدجالب اینجاس خودش بعداز فحش اروم میشه میگ کلا فحشه و متظورم ب خود مادرت نبوده!!! 

میدونی این ینی چی این ینی (سلام خوبی چطوری)که ت خونواده یادمون میدن ب اینا فحش هم یاددادن

عزیزم بعضی ها همه وجودشون رو برای تربیت بچه شون میزارن 

تا وقتی بچه خودش نخواد پدر و مادر بنده هایی خدا چیکار کنند؟!

قبول دارم همه پدر و مادرها فرشته نیستند ولی خب بنظرم همه چیز تقصیر اون ها نیست 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

لوسش نمیکنم.مسولیت میدم بهش.نمی‌ذارم بددهنی کنههر چی بخواد بی قید و شرط در اختیارش نمی‌ذارم. با شرط ...

والا این چیزایی که گفتی جنسیت نمیشناسه، هم دختر و هم پسر اینجوری باید بار بیان

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چرا اونوقت؟؟؟ تو فحش مادرت بدن نکاه میکنی؟؟؟تازه من از ده بار یه بار دیگ تحملم تموم میشه بهش میگم هر ...

ولش کن بابا انقدر مرده رو فهش نده

اینجوری فهش دادن فقط اعصاب خودتو خراب میکنی.

عزیزم راه حل اینجا نیست اگ واقعا مشکلت بزرگه از مشاور کمک بگیر ک با بد دهن چطور رفتار کنی

لایک نکن خیرشو ببینی