2777
2789

تو این روزای نزذیک ب روز مادر همش دارم فحش به مادرشوهرم میفرستم همه دخترپسراش همروووو فقط پس انداخته و خودشم که الان مرده راحت شده

جانوراشو فقط ب جون عروس و دومادا انداخته

خاهراش که همه طلاق گرفتن چیشد همه دومادا مشکل دارن؟؟؟؟داداشای دیگه هم همه قطع ارتباطن کلا من ندیدمشون 

و شوهرم بچه اخره

تو اون خرابه پیش خاهرا و پدر مادرش حسابییی تربیت شده فقط لعنت ب پدرش لعنت ب روح مادرش 

نیاین بگین مرده و فاز نکیرین 

اگه پسرشو خوب تربیت میکرد براش فاتحه میدادم 

خانومایی که پسر دارین تروخدا بچتون درست تربیت کنید دیگه به هرحال اینجا ایرانه  فرمان زندگی دست مرد هست مرد خوب باشه زن هم خوبه 

ولی مرد بد دهن زن هم بددهن میکنه

خودمم اگه روزی پسردارشدم جوری تربیتش میکنم که بعدها توسط عروس فحش باران نشم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیکای قبلم هست بد دهن بی ادب فحاش(کلا دختراشونم همه فحش به شوهر اینم فحش ب زن )کلا فحش براشون عادی ...

حق داری اسی تربیت درست ندیدن فکرمیکنن حرف زدن با زن باید باهمون لحن کثیف باشه

ببین با محبت میتونی نرمش کنی یکم‌ اخلاقشو تغییر بدی یانه

شاید اشتباهت اینهکه فکر میکنی فرمونت دست شوهرته !!

منظورم این بود که هرجور رفتارکنه منم همون میشم فحش میده فحش میدم جالب اینجاس خودش فحش مادر میده بعدمیگ ت نباید فحش مادر بدی چون مال من مرده!!!!

مطمعنی فرمان دست مرده شاید سمت شما اینجوره

سمت ما ک برعکسه فرمان دست زنه و همه رو ب جون هم انداخته.

اینم بگم تا یک سنی پدر و مادر تربیت بچه دستشونه از اون ب بعد ب بلوغ فکری و عقلی رسیدن تقصیر پدر و مادر نیست اشتباهات بچهاشون مسیریه ک خودشون انتخاب میکنن.

حالا نمیدونم مشکل اون خانواده چیه ولی بنظر من عقل حکم میکنه تو سر هر ادمی  ک ب اشتباهش پی ببره و کار درست رو پیش بگیره

لایک نکن خیرشو ببینی
اول بچه دار شو سختیهاشو ببین بعد نفرین و ناله کن

فقط زاییدن ک مهم نیست تربیتش و آدم درست تحویل جامعه دادن مهمتره چون به سختی دنیا آورده باید بددهن بار بیاد وکسی چیزی نگه