2777
2789
عنوان

مامانا کمکککککک دخترم حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 29 پست

سلام.والاماکه پزشک نیستیم...آمایه ویروسی اومده خیلی ناجوره...دخترمن دوهفته پیش گرفت.استفراغ شدیدداشت.منم ازش گرفتم حالم خیلی بدشد.باباشم گرفت اما مال اون اسهال بودنه استفراغ...فکرکنم مال دخترتون همونه...یه شربت بابسته سبز خیلی تلخ دکتربراش نوشت که جلوی استفراغشوگرفت...اسمشویادم نیس.

ببین یه ورق پیاز بزار کفای پای بچه،یه جوراب پاش کن، تبش میفته.

یه تخم مرغ براش بشکن. صدقه بزار زیر سرش.

ذکر الف لام میم رو با وضو رو پیشونیش با انگشتت بنویس. هم مرتب بگو بهش فوت کن.

خونسردیتو حفظ کن. فقط مراقب تبش باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تحمل کن در عوض غذارو به مقدار کم و در وعده های زیاد بهش بده ماست و کته و آب کشک و دوغ و او ار اسسیب ...

سرلاک گندم و موز میدم 

نمی‌زارم ب وعده بعدی برسیم همش میخوااااد

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
سلام.والاماکه پزشک نیستیم...آمایه ویروسی اومده خیلی ناجوره...دخترمن دوهفته پیش گرفت.استفراغ شدیدداشت ...

خودمم فک میکنم همینه اما ما بیرون نمی‌ریم خونه ایم همش

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
بده خب بچه گناه داره دلضعفه داره ندی بیشتر اذیت میشه بی زبون

خب چقد بدم دیگه....

میترسم از غذای زیادی ی اتفاق یبیافته

ویروس های گوارشی از طریق دست الوده منتقل میشع. وسایلش رو که میکنه تو دهنش همیشه بشور گوشی خودت یا شوهرتو همیشه ضدعفونی کن. قبل غذا دستت رو بشور دستای بجه ت هم زود به زود بشور

چی داد ..چی گفت

ی شربت سبز آب سیب برای اسهال داد.با سرم آب نمک با چنتا آمپول ک داخل سرم تزریق کرد با استامینوفن و این‌چیزا

ربط چندانی ندارن...کلا زمستون خصوصا وقتی باالودگی هواهمراه بشه به سادگی ویروس پخش می کنه عزیز...بازم میگم من پزشک نیستم...اون شربت ضدتهوع رو اگه تونستی پیداکنی خوبه

نمیفته تو‌که میگی استفراغ می‌کنه میوه بده بهش الان دیگه باید غذای کامل بدی چجوری تو فقط سرلاک میدی؟

بچه غذا نمی‌خورد. همش تف میکرد اینم چون ضعف کرده میخوره روزای دیگه اگه بود لباشو محکم و سفت میبست

بچه غذا نمی‌خورد. همش تف میکرد اینم چون ضعف کرده میخوره روزای دیگه اگه بود لباشو محکم و سفت میبست

بده بی زبون گرسنشه 

حواست باشه بچه دی هیدراته نشه 

هر چی بخوره له نفعته 

آب کافی غذای کافی

ربط چندانی ندارن...کلا زمستون خصوصا وقتی باالودگی هواهمراه بشه به سادگی ویروس پخش می کنه عزیز...بازم ...

باشه ممنون