2777
2789
عنوان

رفتم بدنسازی ثبتنام کنم ولی به خاطر رنگ و لعاب بدنم پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 79 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیا همسایه من شو بلوری میشی والا من هرجا رفتم یهو مردم رنک و لعاب باز کردن سیاه سفید شد بخت برگشته ب ...

اومدم کامنتتو ریپ بزنم منم سفید شم😐😂

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
آره حتما باید آزمایش بدم سبزه خوشکل آره ولی من سبزه زشتم

به خودت برس همین عمشو من عکساش چند سال پیششو دیدم واقعا قشنگ نبود ولی الان خدایی خوشگله 

حتما برو ازمایش احتمال زیاد مشکل داری 

بعدم برو لیزر 

ارایش کن ، به موهات برس ، اگر ابروهات کمه فیبروز کن اگه نیاز به ژل داری لباتو کمی زل بزن فرم بگیره به پوستت برس 

راستی رای سفید شدن بدن هم من صابون مراغه سفید رو امتحان کردم خیلی سفید میکنه ضد لک هم هست

از عطاری بپرسی دارن یه صابون دست ساز کج و کولست ولی با قدمت و عالی 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚