2777
2789

کسی بوده ماه آخر بره خونه مادرش و دور از همسرش باشه راه ۱۰ ساعته باید برم

من شوهرم تا زایمانم نمیتونه بیاد ولی بعد زایمانم ۱۵ تا۲۰ روز میمونه کنارم باز میره تا ۴۰ ام بچه بیاد دنبالم میشه ماه اسفند که برگردم خونه ام البته به خاطر هوا سرد هست

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤

از نزدیکانم بودن که دو هفته قبل زایمان اومد شهر خودش و تا بیست روز موند، بعد برگشت شهر شوهرش. 

ولی شوهرش چند روز اول زایمان پیشش بود 

شما اگه شوهرت میتونه موقع زایمان باهات باشه که بعدش مسئله ای نیست غیر از دلتنگی 

ولی اگه نمیتونه بیاد بهتر نیست مادرت بیاد خونت زایمان کنی بعدش با هم برگردید خونه مامانت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب مادرت نمیتونه بیاد پیشت

چرا مامانم میگن میان من خودم بخاطر بیمارستان خصوصی و... دوست داشتم برا زایمانم برم 

بابا مامانم شاید نتونن خیلی پیشم بمونن ولی من اگر برم حتی تا عید هم ازم مراقبت میکردن ولی دوری همسرم و رفت و آمدش و هوا سرد واقعا فکرم درگیر کرده 

الان ۳۶ هفته ام

دکترم اجاره داد گف تا ۳۶ برو ولی

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤
از نزدیکانم بودن که دو هفته قبل زایمان اومد شهر خودش و تا بیست روز موند، بعد برگشت شهر شوهرش. ولی شو ...

شوهرم میگه میام تا ۲۰ روز هستم بعدش میره تا ۴۰ ام بچه 

البته بخاطر سردی هوا وگرنه خودم بعد ۲۰ روز برمیگشتم

آخه من ۳ ماه اولمم پیش مامانم بودم و دور از همسرم 

ولی میگن بعد زایمان آدم شوهرش پیشش باشه بهتره برا روحیه اش

گیجم دیگه 🥲

ماه نهم میگن سفر نرید ده ساعت راه کیسه ازت پاره نشه با دکتر مشورت کن.

دکترم گفت تا ۳۶ برو 

سونوم خوب بود 

امروز وارد ۳۶ شدم

با هواپیما برو راه ۱۰ ساعته رو

هوایی دیگه اجازه نمیدن و به خاطر فشار هوا بهتره نری کلا 

من اگه باشم ماه ۹ مسافرت نمیرم ، خدای نکرده ریسک نباشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...