امشب تحویلش گرفتم بهم گفت ی برنامه ای ی جشنی شهرستان مادربزرگش هست دلش میخواد با پسرعمه هاش بره بهم گفت میزاری فردا صبح بابا ییاد دنبالم برم
حقیقتش خیلی ناراحت شدم چون ی عالمه خرید کردم که این دو سه روز پیشمه براش غذا و چیزهای خوشمزه و مقوی بزارم و اینکه اخر هفته من حقم هست بچم پیشم باشه اما از طرفی خوشحالیش رو میخوام به نظرتون بزارم بره؟
میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من این وسط چی میشم تنها دلخوشیم اخر هفته هاست ک میاد پیشم
عزیزم چندروزپیش شماس ؟؟بچه اای من یه نصف روزفقط 😔😔😔
یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه ❤️❤️❤️
یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه ❤️❤️❤️