2777
2789
عنوان

جدا شدم ی پسر دارم اخر هفته ها میاد پیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 65 پست
آره کاملا شما رو درک میکنماما بچه گناه داره دل بسته مادرها بخ خاطر بچه از دل خودشون میگذرن

خیلی سخته واقعا دلم له شده

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

حتما بزار هدف خوشحالی اونه عوضش قول بگیر هفته دیگه ببشتر بمونه پیشت

مشکل اینه باباش آدم منطقی نیست و انتظار داره من فقط از حقم بگذرم اون اجازع نمیده در عوض این که من گذاشتم بچم بره ی روز دیگه جبران کنه

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل اینه باباش آدم منطقی نیست و انتظار داره من فقط از حقم بگذرم اون اجازع نمیده در عوض این که من گذ ...

تو به خاطر بچه ات گذشت کن 

بهش بگو خیلی دوست دارم پیشم باشی چون فقط آخر هفته میبینمت اما میگذاریمش برای هفته دیگه الان تو برو بهت خوش بگذره 

و در ذهنش میمونه چون بچه نیست پسرت

مشکل اینه باباش آدم منطقی نیست و انتظار داره من فقط از حقم بگذرم اون اجازع نمیده در عوض این که من گذ ...

چی.بگم.وارا

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....
چون دلش میخادبره دیگه حواسش پیش اون جشنه

اره ی دلش پیش منه ی دلش اونجا برای بچمم خیلی سخته این شرایط 

من این وسط چی میشم تنها دلخوشیم اخر هفته هاست ک میاد پیشم

عزیزم چندروزپیش شماس ؟؟بچه اای من یه نصف روزفقط 😔😔😔

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
نذاری بره دل چرکین میشه ازتبذار بره ولی بگو برگشتی اول هفته بیا پیشم

مشکل اینه باباش آدم منطقی نیست و انتظار داره من فقط از حقم بگذرم اون اجازع نمیده در عوض این که من گذاشتم بچم بره ی روز دیگه جبران کنه

مادری شما میتونی از خوشیات بزنی ولی پسر نوجوونت تا مدتهاااا شاید تا ابد یادش بمونه که اجازه ندادی بر ...

همیشه این کار رو میکنم اما دیگه بعضی اوقات کم میارم

ای بابا

اگه نذاری بره هم بچه ازت ناراحت میشه دیگه کنار شما بهش خوش نمیگذره 

عزیزم چندروزپیش شماس ؟؟بچه اای من یه نصف روزفقط 😔😔😔

چهل و هشت ساعت

چرا نصف  روز؟

نمیشه برگردی بری پیش پسرت برای همیشه

نه شوهرم همون موقع جدایی رفت خواستگاری دخترخالش باهمونم ازدواج کردم

چهل و هشت ساعتچرا نصف روز؟

اجازه ندادبابای خرش به شرط اون مهریه مونقدداد

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
تو به خاطر بچه ات گذشت کن بهش بگو خیلی دوست دارم پیشم باشی چون فقط آخر هفته میبینمت اما میگذاریمش بر ...

اره مجبورم همین کار رو بکنم البته همیشه اینکار رو انجام میدم و همین حرفارو بهش میزنم بهش گفتم خوشحالی تو برام اولویت هست