2777
2789
عنوان

کمک کنین چاق شم 🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 194 پست
فقط قرص جواب میده خودم خودم با جی فست اکستریم از ۴۹ شدم ۷۰ هم قد توام ۲ سالم هست همینم اشتهامم هنوزم ...

وای نمیتونم قرص تهیه کنم از عوارضشم میترسم 😭

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۸

سنت کمه بزار ازدواج کردی شاید چاق بشی

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

ببین افرادی ک لاغرم با دوتا پودر اشتهاشونن باز میشه شیرینی بخورن ولی من چه دست ب هرکاری زدم بیشتر چا ...

ن عزیزم منم لاغرم کووووو ذره ای اضافه نکردم قرصو اینام گرفتم باز بی اشتهام 

واقعا هر دو سخته 😊 چ بسا چاق شدن سختتر 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
چه حقیقتیه که من متاهل بعد از سالها زجر کشیدن و تغذیه درمانی تونستم وزن بگیرم؟متاهل لاغر کم داریم؟؟؟ ...

مغز تو فکر میکنه همه چی قطعی هست

این موضوع چاق و سایز اندام بعد از ازدواج نسبی هست ولی تو خیلی ها

سلام
بخدا من هم مشکل شمارو دارم میگن اگر یهو وزن اضاف کنی ترک پوستی میاری حداقل در ماه ۳ کیلو بیشتر نباید ...

وای منی که تو دوماه 10 کیلو اصافه کردم

18 ماه به ضرب و زور این ده کیلو رو کم کرده بودم

اینقدر تیکه و حرف و تحقیر شدم به خاطر لاغری الانم توپرم مامانم تا میبینه میگه اونروز حالم ازش بهم خو ...

ینی ثابت مومدی ؟؟

بعد این قرص عوارضش تنبلی تخمدانه یا نه اگ داشته باشی بدترت میکنه 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

من با یه پودر گیاهی چاق شدم، اگر خواستی بگم

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!