2777
2789

چیکار کنم که رابطه م‌ رنگ و بوی روزهای

اول رو بگیره و مثل روز های اول عاشق هم باشیم🙂❤️؟

شاید برای خیلی از زوجین اتفاق بیافتد که بعد از گذر زمان از دوران تاهلشون حس کنند که

وای من چقدر دلم برای اون روزهای قشنگمون تنگ شده کاش میشد برگردم به اوایل رابطه و اون روزهای پر شور و شوق 🥰😌

📍ولی چطور؟

🔸پاسخ به این سوال دقیقا برمیگرده به این موضوع

🔍ببینم ما اوایل رابطه چه چیزهایی داشتیم

که الان نداریم؟

✅اوایل رابطه ما خیلی دلمون میخواست از هسمرمون تعریف کنیم

تحسنیش میکردیم

چون همه چیز برامون یه تجربه جدید و خاص بود ذوقی که وقتی برامون گل می‌آورد نشون می‌دادیم

تعریفی که از عطر و لباسش میکردیم

و این باعث اومدن حس و حال مثبت تو رابطمون میشد😋😍

✅بعد از گذر از روزهای اولیه  زندگی هم میتونیم این ویژگی رو حفظ کنیم که تعریف کنیم از ظاهر؛ رفتارها و ویژگی‌های همسرمون

📍یادت باشه اگه همسرت الان با کلی میوه و خوراکی میاد خونه نشون عشقش به توئه یه روزی برات گل می‌آورد و می‌گفت دوستم داره الان دوست داشتنش رو اینطوری داره نشونت میده

✨پس این رفتارهارو ببین و تحسینشون بکن.✨

🥇این پست ادامه دارد .....

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

سوالی داشته باشید در خدمتیم 🌷

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تنها راهش اینه قدر خودتو بدونی

برای خودت ارزش قائل باشی

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
توی سوال بپرسم راهنمایی میکنیالان مدرک شما چیه شاغلین یا نا

ما یه گروهیم هر سه ارشدحیطه روانشناسی و مشاوره 

یکی توانبخشی شناختی 

یکی روانشناسی بالینی 

یکی مشاوره 

هر کدوم جایی مشغولیم و با هم یه کانال هم داریم و مشترک هم کار میکینم

شما شاغلی الان؟ ارشد چه شاخه ای هستی؟

من لیسانس روانشناسی و ارشد مشاوره 

تنها راهش اینه قدر خودتو بدونیبرای خودت ارزش قائل باشی

بله دقیقا خیلی مهمه وقتی خودتو دوس داری البته به اندازه نه کاذب 

حد و مرز داری 

توانایی نه گفتن داری 

خط قرمز داری 

و....

ما یه گروهیم هر سه ارشدحیطه روانشناسی و مشاوره یکی توانبخشی شناختی یکی روانشناسی بالینی یکی مشاوره ه ...

عزمزمه من پشت کنکوریم

میخواستم برم روانشناسی

یکی هم راهنمایی میکنی 

رشتتون چجوره

بازار کار داره 

توانبخشی شناختی مثلا چیه

بله دقیقا خیلی مهمه وقتی خودتو دوس داری البته به اندازه نه کاذب حد و مرز داری توانایی نه گفتن داری خ ...

دقیقاا

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
عزمزمه من پشت کنکوریممیخواستم برم روانشناسییکی هم راهنمایی میکنی رشتتون چجورهبازار کار داره توانبخشی ...

توانبخشی شناختی  یه رشته جدیده که تو مقطع ارشد میشه واردش بشید و زیر شاخه علوم شناختیه در مورد مغز و کارکرد مغزی نقشه مغزی و روش های درمان بیش‌فعالی عدم تمرکز و....میخونن 

رشته ما رشته یه که باید توش اهل تلاش باشی عاشق مطالعه و دونستن و بروز شدن باشی 

تکنیک برقراری رابطه بلد باشی 

کاری نیست که بخوای ازش یهو به درآمد بالا برشی و نیاز به سعی و صبر داره 

کارشم تو کلینیک و بهزیستی و آموزش و پرورش و سازمان زندان ها و...ایناس بیشتر 

مگه میشه ارشد مشاوره گرفت؟ آزمون استخدامی دادین واسه معلمی؟

بله من ارشد مشاوره شهید بهشتی خوندم 

بله از طریق آزمون استخدامی اقدام کردم 

بله من ارشد مشاوره شهید بهشتی خوندم بله از طریق آزمون استخدامی اقدام کردم

بهتره اول ارشد بگیریم آزمون بدیم یا اول آزمون بدیم؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم