2777
2789
چطوری مطمئنی؟ کاش منم بمیرم به خدا دیگه خسته م غلط کردم دنیا اومدم نمیخوام دیگه

بس دیه.خدانکنه خودتون روبسپاریدبه خداخودش چاره سازه ببین تاروزش

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
اینجا رو متاسفانه سیاسی کردن هر کی مرد بردن حرم دفن کردن ...

بقیه مهم نیستن فقط بشینم روبرو گنبد طلا و با خوده امام رضا درد و دل کنم هرچند تابحال ندیدم 😅

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بیشعوری که نوشته حرم امام رضا رو سیاسی کر‌دن و بجای شهادت از کلمه مردن استفاده کرده خوش باشه تو عالم بی خبریش و البته حماقتش 

خدمات شهید رئیسی در زمان تولیت آستان قدس از سن شما و اجدادتم بیشتره سبک مغز 

میتونی از خدام بپرسی

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

اون بیشعوری که نوشته حرم امام رضا رو سیاسی کر‌دن و بجای شهادت از کلمه مردن استفاده کرده خوش باشه تو ...

اروم باشید عزیزم ایشونم از روی علاقه به امام رضا مطمئنن این حرف رو زدن هرکس عقیده و نظر و سلیقه خودش رو داره مهم عشق به خوده امام رضاست🙏🙏🙏🙏

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

اروم باشید عزیزم ایشونم از روی علاقه به امام رضا مطمئنن این حرف رو زدن هرکس عقیده و نظر و سلیقه خودش ...

اگه امام رضا رو دوست داشته باشه به بزرگ ترین خادمش هم احترام میذاره 

اگه حرم رفته باشه متوجه تغییرات میشه 

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

اگه امام رضا رو دوست داشته باشه به بزرگ ترین خادمش هم احترام میذاره اگه حرم رفته باشه متوجه تغییرات ...

شما مشهدی هستید؟؟؟

بله خداروشکر

واقعانم جای شکر داره من تابحال قسمت نشده با اینکه جون کندم که برم نشد 

انشالله همیشه در پناه امام رضا باشید

واقعانم جای شکر داره من تابحال قسمت نشده با اینکه جون کندم که برم نشد انشالله همیشه در پناه امام رضا ...

ممنون عزیزم

انشالله به زودی زود قسمتتون بشه 🤲🏼🌷

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

ممنون عزیزمانشالله به زودی زود قسمتتون بشه 🤲🏼🌷

ممنونم انشالله🙏