سلام دوستان من مدتیه تنم میخثارید رفتم دکتر اول گفت آلرژیه بعد ادامه پیدا کرد رفتم یه دکتر پوست دیگه گفت گاله چک کرد دید یه مقداری همسرو پسرمم درگیر شدن دارم روانی میشم افسرده شدمکسی بود گرفته باشه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم اگر میتونی قرص ایورمکتین گیر بیاری ۱۲ساعته یکی بخورید تا یک هفته اوکی میشید اگر اینو پیدا نکردید قرص مبندازول هم جایگزینشه ب همین طریق بخورید همتون ولی تا اونجایی ک میتونید همون اولی رو دوز ۶یا ۴نبود دوز۳گیر بیارید کلا ریشه کن میکنه گالو
ممنونم خونه رو چیکار کنم کل خونه رو دارم اسپری میزنم میجوشونوم اما تا کی باید اینکارو انجام بدم با ب ...
اینکارا واسه وقتیه ک خودتون دیگ نداشته باشید هرچی لباس و ملحفه داری بشور بزار تو افتاب اونایی ک باهاشون در تماس بودید افتاب کشندس واسشون ولی اون قرصا از داخل بدنتون ریشه کن میکنه چون ضد انگل قوی هستن مخصوصا ایورمکتین و گال هم یک نوع انگله
سلام آرامش خودت حفظ کن بهترین کار اینه که بری دکتر تا هم دارو براتون تجویز کنه هم برای خونه راهکار ...
رفتم پماد دست ساز داد داریم میزنیم خیلی برام عجیبه برای پسرم فقط کتوتیفن داد با یه شامپوی معمولی عجیبه چرا داروی گال نداد فقط بابت خونه خیلی سفارش کرد همه جارو سم پاشی کنیم