2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322863 بازدید | 31242 پست
اینو واسه دل خودم مینویسم... شاید هیشکی دیگه ازینجا رد نشه ولی خیلی ناراحت شدم رفتیم... من اینجا خاطره زیاد دارم باهاتون.... به یاد همه اون چیزها و اون کسایی افتادم تو زندگی که تا میای دل ببندی ... باید دل بکنی....آخه برا صفحه مجازی هم این قانون صدق میکنه؟

نمیدونم شاید دچار سندرم اسفند ماه و آخر سال و دم عید شدم!!!!!!!!!!

ولی من هرازگاهی میام اینجا........................................................................................................... شاید کسی منتظرم باشه
تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
بچه ها ترو خدا این طوری ننویسید

اشکام بند نمیاد . مانلی همین طور داره بهم نگاه میکنه و میگه گریه کردی؟

ما همیشه و همه جا با همیم . هیچ چیزی حتی این دنیای مجازی هم نمیتونه مارو از ما و خاطره هامون جدا کنه .

روزی که وجود یه فرشته کوچولو رو در درونمون احساس کردیم و اومدیم اینجا این قول رو بهم دادیم

پس همیشه با همیم.چه اینجا چه اونجا

باد ورق های شعرم را با خود برد...

فردا تمام شهر عاشقت میشوند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوشته هاتون رو خونمدم موهای تنم سیخ شد ..اینجا نباید خاک بخوره ...یعنی اگه اینجا به دلیل سوت و کوری پاک بشه عین خاطرات سه سالی که باهاش داشتم پاک شده ..اینجا رو دوست دارم ......همه بچه های اینجا رو بیشتر دوست دارم .بچه های متولدین 89 رو بسیار بسیار دوست می دارم ......
2805
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چی بگم ؟ راستش خیلی احساساتی با این قضیه برخورد نکردم چون واقعا دسترسی به اینجا برام سخت شده بود (نمی دونم ربطی داره یا نه!) ولی خب نظر همه قابل احترامه .. من هم به نوبه ی خودم از همه دوستای عزیزم معذرت می خوام ............ منم یکی از پیشنهاد دهندگان ! این تغییر بودم . ببخشید ....... ولی جمله ی رزا !! منو برد جاهایی که نباید برم !! منو برد به ............... "به یاد همه اون چیزها و اون کسایی افتادم تو زندگی که تا میای دل ببندی ... باید دل بکنی.." بعله ............. شایدم چون از این دل کندن ها زیاد داشتم !!!‌ این یکی برام قابل هضم بود !!! ...........
فکر کنم نگار بتونه کمک خوبی به همه مون ! کنه .. آخه یادمه هی می گفت که من صفحاتی که نخوندم رو سیو می کنم و می برم تو وقتایی که آزاد ترم (تو خونه) می خونم !! بهمون بگه چطوری ؟؟ خب کاری نداره حتما دیگه !!! .............. نگــــــــــــــــــــــار بدو کمک کن ... اون ور منتظر همه تون هستم ....
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)

دلم برای تمام خاطرات اینجا تنگ میشه.....برای تمام اشک ها و لبخندهای این دو سال ...............

تروخدا یه کاری کنیم بکاپ داشته باشیم..تقسیم کنیم اگر نمیشه دونه دونه کپی کنیم بعد واسه هم بفرستیم...نمی دونم ...؟؟؟؟
خونه قدیمی خاطرات بهترین اتفاق زندگیم .......دوستت دارم....
نمی تونم بگم خداحافظ
سلاااااااااااام
بعد از چند وقت دورى اومدم اول با خونه خاطراتمون خداحافظى کنم بعد برم اونور ، منم اولش دلم خیلى گرفت ولى بعدش که پست مامى رو دیدم منم فکر کردم باید هر جور هست سیوش کنیم حتى اگه لازم باشه بشینیم صفحه هاشو دونه دونه سیو کنیم... اینجورى خیالم یه کم راحت شد... حتى اگه 10 نفر داوطلب بشن به هر کدوم 150 صفحه میرسه . میدونم سخته ولى ممکنه ... هفته پیش که اومدم یه سر زدم حدود 15 صهحه رو سیو کردم که بعدا" بخونم ، کارى نداشت ، 150 صفحه نهایتا" 2 ساعت وقت میبره... من که حاضرم...
میگما یاسمن دیدى تا تابستون هم به 2000 نمیرسیم ...:(
مانلی جون اگه اینطرف اومدی.... حرفم تو رو یاد خاطره خاصی انداخت؟ ببخشید اگه ناراحت شدی

همیشه خوش باشی دوستم.
تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
ناهید ... چطوری سیو کردی ؟؟؟
من راه حل نگار رو امتحان کردم ............... صفحه به صفحه میشه .. هر کی می خواد بسم الله !!!! رزا .. ناهید ... ضحی ....... فائزه ... و همه کسایی که از خاطراتمون ! بک آپ می خواستن ... دست به کار شین ... می تونیم تقسیمش هم کنیم و یه جوری به هم برسونیم ... مثلا روی یه سی دی !! هر کسی که می خواد ....
ممنون نگار عزیز .......

رزا ....................... فدات شم ... نه ناراحت نشدم .. اینقدر خاطرات شیرین و خوبی بودن که با تکرارشون ... خوشحال هم می شم .. اما آخرش بد بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه دیدمت بهت می گم .... !!! "باید از دست بدی تا قدر بدونی و عاشق بمونی .........................................................................."
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
سلام دوستان دوباره تاپیکو حذف کردن ولی ما باز هم ادامه میدیم دوستان وبلاگو ببینین و هر چی خواستین در خدمتم با تخفیف های تپل مزون ما فعلا فقط اجودانیه هست ولی بعد از تعطیلات یه شعبه دیگه سمت غرب بزنیم الانم دنبال کارهاش هستیم برای راحت بودن شما دوستان میتونید با شماره 09381554314 برای هماهنگی تماس بگیرین

http://www.niiniicenter.mihanblog.com/

اینم وبلاگمه

اگر کاری هم داشتین اینجا پست بزارین

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=199867
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
کلوب بیمه عمر و تامین اتیه بیمه پاسارگاد
http://ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14048&ChatDate=12-1-1391
مشاوره رایگان و سوالات خود را در این کلوب بپرسید و جواب بگیرید

بیمه عمر فرزندان فقط با ماهیانه حداقل 30 هزار تومان 021-88590831 ----- 09123197174
2810