2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322878 بازدید | 31242 پست
عکسهای اناهیتا و فاطمه و ماهان ور دیدم خیلی با نمک و ناز و خوشگلن همشون.
وای زهرا جون نگو این عکسها رو بازم تو خونه گرفتین خی خوشگلن. .معلومه خیلی هنر مندین ها
دلم یکم وا شد.
اخی دلم برای کوروش نازمون خیلی تنگ شد. طفلی چقدر اذیت شده ولی خدا رو شکر تموم شد . نغمه تو مامان نمونه ای برای کوروش . مواظب خودتم باش وزنش زودی جبران میشه. نگران نباش
شیوا جون نتونستم باهات خدا حافظی کنم ولی میدونم یادت نمیره ما رو دعا کنی.
سارایی انشاله مادر شوهر شما هم زودی خوب بشه.خوش بحالت کادو خوب گرفتی .
وای اونروز تو اداره کر شدم از دست این همکار م که از زمان قجر مونده انگار. 4 سالم از من کوچیکتره ها ولی از اون مردهای غیر قابل تحمل. همش از تهاجم فرهنگی و اینها چییه و ما اینهمه مناسبت مهم و مذهبی و مبارک داریمو ... گفت و گفت و .. که اخرش به اینجا رسید که این کشور ..... و ..... میخان با این کارهاشون به ناموس ما تجاوز کنن.حالا ربطشو خودتون پیدا کنید
سلام ما برگشتیم شاید نشد که درست و حسابی خداحافظی کنم چون سفرم جلو افتاد و همه کارهام هول هولی شد
اما در عوض حسابی براتون دعا کردم . دوستتون دارم . جای همه خالی بود . قسمت همه اونایی بشه که ارزومندن

اینم اولین عکس رونیکا کوچولو تو خانه خدا که حالا حاج خانوم شده . تمام اعمالشو پدرش بجاش انجام دادالبته در کل تو بغل پدرش بود وقتی به حجر اسماعیل میرسید یاد گرفته بود مثل بقیه مردم بوس بفرسته و وقتی همه ا.. اکبر میگفتند و دستاشون رو بالا میگرفتند رونیکا هم ذوق میکرد دستاشو میبرد بالا :

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

از وقتی لباس احرام پوشیده عکس تکی ندارم .

اینم روز اخر روز وداع از شدت گرما موهاش عرق کرده :

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
منم هستم.
سرماخورده، خسته، مریض، خسته، خسته، خسته...
سینا هم بد مریض شده... صداش در نمیاد+سرفه های شدید+اعتصاب غذا... دارو هم که هیچ جوره نمیشه به خوردش داد. بعد از کلی بد بختی که شربته میره پایین از گلوش، در میره از دستمون و شروع میکنه عق زدن تا حالش به هم بخوره و دارو تو معده اش نمونه...
خلاصه که بد جوری دارم به زور خودمو می کشونم این روزا... همسر عزیز هم که دایم ماموریته... پوووووووف.

واااای شادی... قبول باشه حج تون ایشالا. عزززیزم... دخمله رو ببین... حاج خانوم رونیکا :* :* :*
بعد من شماره ت رو ندارم که... نمیشه نکته ها رو اینجا بنویسی لطفن؟:*

سلام شب بخیر

من امروز رفتم عیادت مادر شوهر و برگشتم. خیلی خسته بودم.اخه یکی نیتس به مادر شوهر ما بگه اخه ادم اینهمه راه میره که بره کوه؟؟؟؟؟؟ خو این اطراف میرفتی دیگه

میبینم همتون خیلی سرتون شلوغه انشاله به خوشی مشغول باشید.

شادی جون حجتون قبول. ممنون که به یادمون بودی و دعا کردی. عکسهای رونیکا خیلی خوشگله .. بازم ممنون که گذاشتی ببینیم.
فردا صبح بهت اس ام اس میزنم. کارت دارم.
سلام سلام

ضحی جون خدا بد نده. به هر روشی که بلدی داروهای سینا رو بهش بده و مایعات هم زیاد بهش بده. عزیزمممممم

زود زود خوب شو خاله

شادی جون زیارتت قبول باشه . حاج خانم رونیکا رو ببین . چه عکس های قشنگی انداختی . ممنون .

سر فرصت از خاطرات سفرت با رونیکا برامون بگو.

ببوس عسلی رو .

نگار جون تو هم خسته نباشی از مریض داری. خدا قوت
باد ورق های شعرم را با خود برد...

فردا تمام شهر عاشقت میشوند
سلام.

خوبین؟
من فعلا زنده ام.گفتم بدونید.

دعام کنید.
بچه هام مریضن.....عین هو سینا جونم.

شادی...قبول باشه عزیزم.....خوشحالم برگشتی //ممنون از عکسهای رونیکا.
اناهیتا..........فاطمه............مانلی............میبوسمتان،بابت عکسهای زیبا وعالی.

کاش کسی بود......................نگارجون..خوبی؟؟

مانلی....شرمنده ام...دو روز گوشی ام در خونه جا مونده بود.امشب دیدم.شرمنده.شرمنده.
کاش کسی بود....النازی....سانی.....ناهیدی.....عاطفه ایی........مانلی......ضحی ایی.......شیرینی......پرستویی......زهرایی......رزاییی........یاقوتی......شیواییی......آه،از این غمباد......لامصب نمیشه حرف زد....فعلا باید ملاحظه کرد.

کسی نبست!خوابم نمیاد.
اینجا خلوته.خب ساکت پوکیده بود،لابد از فردا بهتر میشه.صبح میخوام برم بیرون............دلم برای اینحا تنگ شده،زیادددددددددددددددددددددددددددددددد
پرستو.........ذوق مرگ شدم،دیدم لامپت روشنه....درسته؟؟؟؟؟
هوراااااااااا.
میگم نمونه کارات را اینجا گذاشتی؟؟؟؟؟؟پس چرا من نمیبینم!!!همین کار گلبرگ و چهره بچه ها را میگم
سلام........
صبح سی امین روز بهمن ماه تون به خیر وخوشی وسلامتییییییییییییی.
دلم تنگ شده بود.......با اجازه بزرگترها وکوچکترها......خا ک بر سر سایت....دلم پوکید...هرچند خونه نبودم ونیستم اما شوکه شدم از پریشب کسی پست نذاشته.

انشاله امروز بیایید و اینجا شلوغ بشه.

جدا اگه این سایت نباشه.....امثال من با این اعتیا*د شون باید چه کنند.....؟؟؟!!

دلم برا همه تون تنگ شده...جمیعا خوبین؟؟