2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322866 بازدید | 31242 پست
سلام،

واقعن اینجا چه خبره؟! سارایی جان نه تنها خاک بر سر سایت بلکه گِل بر تمام هیکلش! نه واقعن چه خبره؟ حتی الانم نمیدونم پستی ارسال خواهد شد یا نه!

نمیدونم به کجا داریم میرسیم! چیزهایی که در این مرز پر گهر دیده میشه فکر کنم برای هیچ کسی توی هیچ جایی از دنیا حتی قابل باور هم نباشه! اینترنت این مدلی؟!!! اصلن مشکل از اینترنت بوده یا سایت؟! ای بابا:(((
سلام سارای ون واااااااااااااااااااای اول صبحی پستت رو دیدم دلم هوری ریخت...

خوبی؟ خونه مامان خوش میگذره؟ بچه ها بهتر شدن؟ مادرهمسر بهترتر شده؟

رااااااااااااااااااااااستی جدی جدی اینجا چرا اینقدر خلوووووووووته؟؟؟؟؟؟؟

شادی جون زیارت قبول.وااااااااااای حاج خانوم رونیکا رو ببین. الهی.بوووووووس

بعدشم ممنون از دلداریهاتون خاله هاا.

کوروشم خوبه و حرص منو در میاره با اون دندنهای تقلبیش همه چیز گاز میزنه از دسته مبل گرفته تا دسته فرر.....
مخم پکیده از دستش.

آهان عکس های مانلی. فاطمه.آناهیتا ووووووووووووووووووووووی که همتون خوشگلید.
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره پست رفت.... واااااای از دیشب تا حالا هی غصه خوردم گفتمم ببین سایت به فناااااااااا رفت...

گفتیم یه عرض ادبی بکنیم و بریم که کارهامون و انجام بدیم و بریم خونه مامانم قبض هاشو برداریم و ببریم پرداخت کنیم و یه سری هم بزنیم و با کوروش هم یه گشتی بزنیم و برگردیم...
بازم که همه رفتید. پس من برم. دوستتون دارم.

In this life everything is momentary. To me,nothing is wrong if it is. momentray.In fact,because it is momentary,it is so exciting,so ecstatic.Make it permanent,and it will be dead...
سلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام

چه عجب!!!!! این سایت باز شد!!!!!! واقعا اگر یه روز ازتون بی خبر باشم چقدر سخت می گذره!!!!

ممنون از همه دوستای خوبم و لطفشون به آناهیتا.

نگار جون، آره عزیزم . این عکسا رو خودمون گرفتیم.

مامان فرشته ها عزیزم به جمع ما خوش اومدی.

شادی جان، زیارت قبول رسیدن بخیر. حاج خانوم رونیکا رو ببوس.

ضحی جون، چطوری؟ بهتری؟

بقیه دوستای خوبم دوستون دارم.

مانلی کجاییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟
salam
az vaghti barghashtam done done vasayele khone dare kharab mishe

tv asalan kar nemikone
labtop ghat zade
khoda bekhir kone

zoha jan shoma key mirid?

in sh man:
09390386090

negara jan man motevajeh nashodam chi mikhahid inja baram peygham bezar:

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=156898&postID=7864863#7864863

سلام و صبح بخیر

من فکر کردم دیروز همتون تونستید بیایید و من از اداره نتونستم. بابا این سایت دیگه خیلی .......

همتون خوبید؟ نغمه جون کوروش خوبه ؟

سارایی خدا بد نده؟

فائزه خوبی؟

باد ورق های شعرم را با خود برد...

فردا تمام شهر عاشقت میشوند
سلام
صبح آخرین روز دومین ماه زمستونتون به خیر :)

یعنی واسه شما سایت باز شد امروز؟!
اگر بدونید من به چه لطایف الحیل ی اومدم تووووو :دی
اعتیاده دیگه... اول "نی نی سایت" رو سرچ کردم تو گوگل، بعد صفحه "بارداری هفته به هفته"اش رو باز کردم، از اونجا تبادل نظر و ... بعله!:)))
(همچنان صفحه اصلی نی نی سایت و لینک مستقیم تاپیک خودمون واسه من باز نمیشه!)

خوبید همگی؟
ما که همچنان درگیر سرماخوردگی هستیم. خودم بدتر از سینا.

سارایی بچه ها چطورن؟! ای بابا... تازه خوب شده بود علی که... :(

درسا جان، دارو رو که بهش می خورونیم... مشکل اینه که پسر ما بسیار تخس تشریف دارن، بعد اینقدر به زور و الکی عق میزنن تا حالشون به هم بخوره. این جوری هم دارویی در معده مبارک شون نمی مونه، هم دو تا لقمه ای که با هزار بدبختی خورده، میاد بیرون... هی هی هی... حالا خدا رو شکر نیازی به آنتی بیوتیک نبوده تا حالا و داروها در جهت تخفیف علائم بودن فقط.

دیگه چه خبرا....
پرستو، مانلی، سانی، الناز، شیرین، ناهید، زهرا، عاطفه، نوشین، یاقوت، نغمه، مامی... بقیه... بوس واسه همه تون :*
سانی جون........الان دوباره با زور وصل شدم.......گل هم کم هست انگاری:-P
نغمه جون خوبی؟؟؟؟اتفاقا هوا بیست وخوبه...برو پیاده روی،خوش بگذره.قبضها را مگه تلفنی پرداخت نمیکنی؟!میری بانک!سخته که!مخصوصا این دو*لتی هاش...مثل مل ی و تجا رت و سپ ه و....هفته پیش بانک مل ی چهل نفر جلوتر از من بودن..برا یه چک رفته بودم ومجبور بودم.
مادرشون خیلی خیلی بهتره.اما فعلا تو ای سی یو هست.ممنون از احوالپرسی ات .......
مراقب دندونهای کوروش باش.....زیاد.

سانی....اینتر من که مشکل نداره.فکرکنم سرور وسایت دوغکی اینا مشکل داره.البته یه چند روزی اینتر هندلی کار میکرداااااا.میدونی که جریانا ت 30 یا30.متأسفم براشون به شدت.
ضحی بهترین با سینا دوتایی؟؟؟
مانلی..........منصب عوض شده یا جات عوض شده؟نیستی!!!!
شادی جون....صدقه بذار..انشاله دیگه اتفاق نمی افته خرابی وسایل.
زهرا جون خوبی......کیفور شدم با عکسهای دخترت چند روز پیش.ماشاله.خیلی باسلیقه هستی.
سانی....ببین چندباره هی صدات میزنم....عکس انیسا خیلی شیکان پیکان و دلبری بود.چه خانومی که عینک به چشم میذاره بمونه.ماشاله.
درسا جون...عکس کاربری نو مبارک.لباس خوشگلی تن مانلی هست.
زهرا جون.....منم خمش آمد به مامان فرشته ها میگم.اما تو این شش ماهه چقدر مامان جدید داشتیم که یه سک سک کردن و رفتن حاجی حاجی مکه.
ضحی جون....انشاله بهتر بشین.علی وامیر دارند فعلا انتی بیوتیک میخورند.....امسال رکورد زدند بچه ها...انشالهدزود خوب بشن.
پرستو..عاطفه...مامی...الناز...ناهید،وصل نشده نت جدید...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عاطفه شمال موندی نکنه هنوز؟
الناز سرماخوردگی به کجا رسید؟
ضحی.....امیر وحشتناک سرفه میکنه...یه بنداااااا،الانم خوابه.اما تو خواب قطع نمیشه سرفه.با اینکه بخور هم روشنه.
میگم من از لینک مستقیم صفحه میام فعلااااااا تو این سایت ابکی:-)
رزا!!!؟؟؟؟؟؟؟
یاقوت بهتری انشاله.؟؟چه خبر جدیدی از نی نی داری برامون؟الان چیه؟چقدریه؟؟چند سانته؟؟یادش به خیر.
شیرین خوبین؟
پرستو الان فکر میکردم برگردم از صبحی......ده تا پست گذاشته باشی.اصلا فک نمیکردم نباشی.کجایی؟دههههههههه،بدو بیا.
مانلی خانوم......با شمام هستما.
سمی........
ضحی،کارهای سفر را کردی؟آماده ایی؟
2810