2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322890 بازدید | 31242 پست
مانلی مشغول شیطونی و از این جور کاراست.

جدیدا از عروسک بازی خوشش اومده . میره تو اتاقش در رو میبنده و شروع میکنه با عروسک هاش بازی کردن.

باد ورق های شعرم را با خود برد...

فردا تمام شهر عاشقت میشوند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

....................

برستو جون این از صورت متین جان.... حالا خودت ببین کدوم بهتره این یا صفحه1389؟
هروقت کبی کردی بگو بردارم
تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
خوب فدای همتون بشم . ببخشین گیر دادم هااااااااااااااا ولی تا اول اسفند بیشتر مهلت نداریننننننننننننننننننننننننننننننننننن جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

شوخی میکنم هر وقت حال کردین تا آخر بهمن ...................... :ذی
جدی نگفتم ..هر وقت دوست داشتین تا 30 دومین ماه زمستون....... (چشمککککککککککککککککککک)
سلام سلام ،اومدم دم رفتنى یه سر بزنم وبرم که با دیدین این شیرین عسلا دلم نیومد خاموش برم....
جااااانم جیگر آراد و شایان و مهنا .... بووووووووووووووووووس
یاسمن موهاى آرد خیلى خوب شده ها.... خیلى خیلى... بووووس
ههههههه همش دارم فکر میکنم براى اون کیک خوشمزه دهنشو باز میکنه یا نه !!
دوستتون دارم ، باى
سلامممممممممممم
وااااای آراد قربونت برم چقدر خوشگل تر شدی. موهات مبارررک.
متین عزیزم خیلی خوگلی هاااا.

مهانای عزیزم من این عکس های خوشگلت رو دیده بودم ولی بازم خاله خیلی خوشگل و ماهی.

کوروش خوابیده... مامان کوروش خوابش میاد...

منتظر محسن هستم که زنگ بزنه و بگه که رسیده تهران... کوروش و آمده کنم... خودم حاضر بشم... بریم پیش دکتر... تا باهاش اتمام حجت کنم...

راستی مامان هاااا تا حالا کسی از شماها به خانه کودک فراز رفته؟؟؟؟
اگه نرفتید پیشنهاد جدی جدی جدی دارم تا حتما یه سر بزنید. محاله اگه برید چیزی خرید نکنید... ما اونجا شده پاتوقمون...
ستارخان.بعد از فلکه اول صادقیه.نرسیده به چهاراه خسرو.شماره 601

دوستتون دارم خیلی...

شبنم(نادی)
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
نغمه گلم موفق باشی ......
الهی بخیر و خوشی تموم بشه

ناهید برو جونم به سلامت........فکر نکن که دوریت برای ما میشه عادت

مانلی نمیدونم چرا چشمام تر شد !!!!!!!!!!!!!!!! چرا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همه هستن ..............
از بس که مهربونی ............................ والا !!
نغمه ........... اون اتمام حجتت منو کشته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (چشمک) .. موفق باشی ............
پرستو .................................................

سارایی ........................... منم هر شب هر شب می رفتم سینما بستنی میهن .. ! می خوردم .. دیگه اینجا نمی اومدم !!! والا !
خوبین ؟ همسر بهترن ؟؟؟ پیراهن نخریدم هنوز ها !!!!!!!!!!!!!!! هر وقت خریدم می گم بهت ! هر چی بهش می گم پاشو بریم ... می گه "الان تو مود خرید ! نیستم !" ولی امان از روزی که بیفته روی مود خرید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شیوا ........... بازم پیتزا تابه ای درستیدم !!!!!!!!!!!!! عالی ..... جای همه تون خالی ..............
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
امروز اینجام تا پاسی از شب .... فردا () میاد . ولی سر میزننم تا عکس ها رو بر دارم !!!!!!!!!!!!!!

راستی شیوا گرفتاره .... یک عکسی بود تو مهمونی مانلی یکی تکی از مهسا گرفته بود نمیدونم ضحی بود یا یاقوت اون خیلی خوب بود کسی داشت بزاره اینجا

یاسمن ..عشق من ....
راستش قدیمها که جوون بودم و عاشق ...یادمه یه سالی که تازه با شوی اشنا شده بودم ...روز ولن تایم شاید اون موقع اسمش تازه اومده بود و رفتم یه جعبه قلب گرفتیم و داخلش پوشال ریختیم و کلی شکلات و ست (نمی دونم اسمش چی بود اونهایی که همشون ابین و همه چی دارن ) گرفتیم و دادیم بهش بعد از اون روز اینها همش خاطره شد ...روز عروسیمون و تولد یادمون بمونه هنر کردیم .........
یعنی یاسمن می خوای ولن تایم سورپرایزش کنی ...از این کارت پوستالهای عاشقونه و عروسک لوسها براش بخری ...بابا دمت گرم ......