2777
2789
عنوان

دلم میخاد نامردیش رو تلافی کنم

322 بازدید | 52 پست

شوهرم خیانت کرده قبلااونم به خاطر لجبازی با من بعد یه مدت پشیمون شد وجون بچمون رو قسم خورد که دیگه خیانت نمیکنه ولی الان بیوگرافیش رو دیدم یه جمله عاشقانه نوشته با یه قلب قرمز🥺

دلم میخاد جدا شم مهریم رو بزارم اجرا ودهنش رو سرویس کنم ولی شرایط طلاق رو ندارم کسی رو ندارم که ازم حمایت کنه میترسم اواره شم با یه بچه 😢

خب پس نادیده بگیر و زندگیتو بکن عزیزم شاید همینطوری گذاشته 

اگه شرایطشو نداری اصلا به روش نیار که پرروتر میشه دعا کن خدا خودش حتما کمکت میکنه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه این جوری احساس میکنم داره از بی کسی من سواستفاده میکنه

هر چی بیشتر ضعف نشون بدی بدتره نباید احساس کنه تو بی کسی و فلانی 

اگه به روش بیاری بدتره ببینه نمیری دیگه علنی هر کاری دلش بخواد میکنه روتون که بهم باز بشه کارایی که میترسه بکنه هم میکنه پس سعی کن بیخیال بشی وقتی نمیتونی جدا بشی 

تمرکزتو بزار روی خودت سعی کن تا میتونی برای خودت سرمایه و پول و طلا جمع کنی از تو زندگی که اگه خدای نکردا خدای نکرده روزی خواستی بری دستت خالی نباشه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
چی بگم ... امان از بی کسی...شاید باید یاد بگیریم خودمون کس و کار خودمون شیم 💔

میترسم تنها تو یه خونه زندگی کنم با یه دختر 

از مزاحمتای مردای دیگه میترسم پیشخودم میگم درسته ادم نامرد وبیخودیه ولی حداقل تا اون هست هیچ مرد دیگه ای جرات نمیکنه چپ نگاهمون کنه از یه طرفی هم نمیتونم این زندگی رو تحمل کنم

هر چی بیشتر ضعف نشون بدی بدتره نباید احساس کنه تو بی کسی و فلانی اگه به روش بیاری بدتره ببینه نمیری ...

خودش میدونه کسی رو ندارم برای همین جرات کرده این کارا رو بکنه البته عموهام هستن اگه بهشون بگم پدرشو در میارن ولی خب اونا هم مشکلات زندگی خودشون رو دارن میترسم بعد طلاق حمایتشون رو روم بردارن ومن تنها بمونم

میترسم تنها تو یه خونه زندگی کنم با یه دختر از مزاحمتای مردای دیگه میترسم پیشخودم میگم درسته ادم نام ...

خیلی شرایط سختیه میفهممت عزیزم

منم شرایطم مشابه توئه امیدوارم خدا راه درستو پیش پات بزاره و بهت آرامش بده

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
خودش میدونه کسی رو ندارم برای همین جرات کرده این کارا رو بکنه البته عموهام هستن اگه بهشون بگم پدرشو ...

برای همین میگم به روی خودت نیار که پررو تر و جریح تر نشه امروز پدر آدم نمیتونه اونطور که باید دخترشو حمایت کنه چه برسه به عمو رو هیچکس جز خدا حساب باز نکن 

بزار ترسی که از عموهات داره بمونه براش برن عموهات حسابشو برسن باز تو مجبور باشی باهاش زندگی کنی به نظرت بدتر نیست ؟