2777
2789
عنوان

دلم میخاد نامردیش رو تلافی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 54 پست

از نظر مالی مستقل شو، سرکار برو یا کار خونگی راه بنداز... حق حضانت و ایناروهم کم کم بگیر... اینی ک من میگم رو بعداز ده جلسه مشاوره تازه یه آدم دلسوز بهت بگه!!! حتمن حتمن حتمن سعی کن از نطر مالی مستقل بشی و کار پیدا کنی ک بتونی بعدا از خودت ک دخترت حمایت کنی... الان فقط باید خودت رو با شرایطت وقف بدی

خب منم از همین چیزاش میترسم

ترست کاملا به جاست هر وقت تو خودت دیدی که واقعا میتونی بری و پدرشو در بیاری یه لحظه هم صبر نکن و محکم سر جاش بشونش اما الان که شرایط نداری بی گدار به آب نزن 

ان شاالله خود خدا پناهت باشه و کمکت کنه شوهرت درست بشه و فقط یه سوتفاهم باشه چیزایی که فکر میکنی 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترست کاملا به جاست هر وقت تو خودت دیدی که واقعا میتونی بری و پدرشو در بیاری یه لحظه هم صبر نکن و محک ...

اگه این جور باشه که هیچ وقت نمیتونم برم چون هر چقدر هم پول داشته باشم ولی یه حامی خوب نداشته باشم فایده ای نداره مجبورم بمونم من که سپردمش به خدا امیدوارم خود خدا جوابشو بده

نه فقط دویست تا سکه

رو مهریه نمیشه حساب کرد کلی دقل بازی در میارن ک ندن

کاش نصف خونه به اسمت بود

ولی برای گرفتن مهریه حواست باشه مدرک خیانت از شوهرت داشته باشی مص عکسو فیلم اینطوری کارت راحت تره

رو مهریه نمیشه حساب کرد کلی دقل بازی در میارن ک ندنکاش نصف خونه به اسمت بودولی برای گرفتن مهریه حواس ...

عکس وفیلم ندارم چون رو گوشیش رمز گذاشته ولی سابقیه اعتیاد داشته قبلا نمیدونم به درد میخوره یا نه

اگه این جور باشه که هیچ وقت نمیتونم برم چون هر چقدر هم پول داشته باشم ولی یه حامی خوب نداشته باشم فا ...

دیگه وقتی شرایط مستقل شدن داشته باشی مخصوصا پول داشته باشی احتیاج به کسی نداره میری خونه میگیری زندگیتو دزست میکنی خرجتم در میاری حامی لازم نداری ولی باید حتما پس انداز داشته باشی پولت دهن پر کن باشه که از پس مشکلات بر بیای 

حالا ان شاالله که کار به اونجاها نمیکشه دلم روشنه شوهرت درست میشه ان شاالله اگه میخواست ولت کنه و حسی بهت نداشت همون بار اول منتتو نمیکشید عزیزم پس بدون الکی تو اون زندگی نیستی من اگه میگم به روی خودت نیار تا شرایطشو نداری فقط بخاطر عزت و حرمت خودته و اینکه شاید یک درصد داری استباه میکنی و طرف کار بدی نمیکنه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
یه بار بخشیدم ولی دوباره شروع کرده کسی که برای جون بچش ارزش قاىل نباشه به درد زندگی نمیخوره

چجوری میخوای تلافی کنی

عذر میخوام بلانسبت شما تلافی خیانت خیانته

اقا هستم . راننده پروفایلم