2777
2789
عنوان

چقدر جسورن کسایی ک واقعا خودکشی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 64 پست
اره منم میپذریم ضعیفم و میخوام شونه خالی کنم ولی بازم نمیتونم

خدا وشکر

چون یک تصمیم یک دفعه ایه و نه تنها این دنیاتو خراب می کنی تو اون دنیا رو هم نابود می کنی مدام ضجر می‌کشی و اونحام آسایش نداری. قسمت های خودکشی برنامه زندگی پس از زندگی رو حتما ببینید خیلی قابل تامله

هر کی بگه حماقته خودش از اون عوضی های درجه یکه که آدما رو سوق میده به سمت خودکشی خودکشی کار آدم های ...

خدا دست از سرشون برنمیداره اونارو دوباره به این دنیا میاره و همون مشکلو که بخاطرش خودکشی کردن دوباره جلو پاش میزاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حماقت نیست من اگه با اولین ناراحتی سال 95 کار خودمو تموم میکردم بگایی های بعد از اونو نمیدیدم

شاید بگید خب بعدش میرفتی جهنم تو اون دنیا 

باید بگم جهنم سگش شرف داشت به جهنم این دنیام بعد سال 95 

من اگه ترسو نبودم و کارو تموم میکردم دیگه این اتفاقا واسم نمیوفتاد 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

باشه ولی من نمیتونم ادامه بدم ضعیفم یا هر چیزی اما توان خاتمه دادنم ندارم

ضعیف و قوی بودن دست خودمونه ،هممون یه جایی از زندگی ضعیفیم و توان ادامه دادن نداریم و گاهی هم قوی بودن رو یاد میگیریم ولی بلاخره تموم میشه 

اگه مشکلات قابل حل باشن حلشون میکنیم 

و اگر از توان ما خارج باشه رهاشون میکنیم.

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
خدا وشکرچون یک تصمیم یک دفعه ایه و نه تنها این دنیاتو خراب می کنی تو اون دنیا رو هم نابود می کنی مدا ...

والا تضمینی هم نیست زندگی ادامه بدم اون دنیا آسایش داشته باشم

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
خدا دست از سرشون برنمیداره اونارو دوباره به این دنیا میاره و همون مشکلو که بخاطرش خودکشی کردن دوباره ...

بعید هم نیست 

وقتی بدون دلیل یکی رو به عرش می‌رسونه یکی رو به فرش یعنی حالا حالاها در عذابیم

خانمی انگار دنیارو خیلی جدی گرفتی به وقتش همه میریمحالا مشکلت چیه

تو ی مشکل مثال بزنم ک من بگم ندارمش

بعید هم نیست وقتی بدون دلیل یکی رو به عرش می‌رسونه یکی رو به فرش یعنی حالا حالاها در عذابیم

منظورت اینه ما که خیلی بدبختیم بخاطر اینه که تو زندگی قبلیمون یه ادم بد بودیم یا خودکشی کردیم بعدش دوباره متولد شدیم تا عذاب ببینیم ؟

من همش میگم اتفاقا شاید زندگی قبلیم شمری چیزی بودم که این همه عذاب دیدم و دارم میبینم 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

منظورت اینه ما که خیلی بدبختیم بخاطر اینه که تو زندگی قبلیمون یه ادم بد بودیم یا خودکشی کردیم بعدش د ...

نه دارم میگم خدا بی دلیل از بعضیا کینه داره و بی دلیل هم با بعضیا حال می‌کنه و عادل نیست

اون خدایی که اراده کرده یه بنده بی گناه تو این دنیا در حدی زجر بکشه که خودکشی کنه اصلا بعید نیست بعد مرگ هم دست از سرش برنداره

نمیدونم چی میخواد از ما چرا بیخیال نمیشه مگه فرق ما با سوگلی هاش چیه؟! ما هیچ گناهی نداشتیم

اینا واحدای که باید پاسش کنی برات مهم نباشه باور کن این دنیا خیلی الکیه چرا جدی میگیری

تو حرف گفتنش سادس باور کن