2777
2789
[QUOTE=364777881]قرار نیس چون پدرم داره بگیرم ازش واس شوهرم[/QUOTE تو انتخابت دقت کن خیلی اگه ملاکت ...

ولی پیش اومده برام فقط دارم اینجا درمورد انتظارم میپرسم ببینم انتظار زیادی یانه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا از کجای حرف من اینو برداشت کردین که از پدرش بگیره برای شوهر ببره؟گفتم خودش بعنوان یه جوون، پسر ...

اصلا اخه مقایسه کار کردن دختر با پسر درست نیست چجوری دارید اینو با هم مقایسه میکنید؟؟

سمت ما همینه دیگه پسر خونه ماشین بقیه چیزا داشته باشه دختر جهیزیه هیچ توقع دیگه از دختر ندارن که خون ...

توقع رو نگفتم عزیز دلم. توقع برای بردن خونه و ماشین برای زندگی مشترک بله جایی نیست. ولی واقعا اگر ما انتطارمون از اقا پسر سرمایه و خونه و ماشین هست؛ چطور خوده دختر هیچ سرمایه‌ای نداره؟ بین دختر و پسر تقریبا همسن دقیقا چه برتری‌ای در اقایون هست ؟

ولی پیش اومده برام فقط دارم اینجا درمورد انتظارم میپرسم ببینم انتظار زیادی یانه

ازهمه پسرا  همچین چیزی بخوای آره انتظار خیلیییی زیادیه ولی خب استثنا (نمیدونم درست نوشتم یانه)وجودداره مخصوصا که واسه پیش اومده

شما یک دختر روبا اقایی که میخادازدواج کنه مقایسه می کنید؟

بله. الان دوره زمونه ای نیست که خانم فقط مصرف کننده باشه و آقا نان اور چند سر عائله. همینجا طرف میگه مشکل مالی دارم میگیم برو سرکار، میگه کار نیست حقوق نمیدن، فلانه بهمانه. برای آقایونم پول نریخته یا طرف تلاش میکنه یا حمایت خانواده رو داره. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اصلا اخه مقایسه کار کردن دختر با پسر درست نیست چجوری دارید اینو با هم مقایسه میکنید؟؟

ترجیح میدم اگر طرز فکرم متفاوت با استارتره فقط جواب ایشون رو بدم.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بله. الان دوره زمونه ای نیست که خانم فقط مصرف کننده باشه و آقا نان اور چند سر عائله. همینجا طرف میگه ...

خب کسی که این شکل چرا میخاد زن بگیره و مسعولیت قبول کنه

بله. الان دوره زمونه ای نیست که خانم فقط مصرف کننده باشه و آقا نان اور چند سر عائله. همینجا طرف میگه ...

آفرین. والا بخدا حرف منم همینه! شرایطی که برای کار ما دخترا هست همونم برای آقایونه. نمی‌دونم چرا فکر می‌کنن برای آقایون جهت کار فرش قرمز پهن شده یهو خونه و ماشین و زمبن ... بخرن! خب اگه خودت تونستی به عنوان دختر یه مقدار سرمایه بدست بیاری حداقل بعد. از آقا هم انتطار داشته باش.