2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسر از من خوشش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 69 پست
از من میشنوی از این آدم فراررررر کن فراررررررر....ببین شاید نتونم برات جوری توضیح بدم که متوجه منظور ...

حرفاش همه جنسی بود

ببین من رو رفاقت عادی بودم باهاش 

بچس خب توقع نمیشه داشت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست عزیز دارم میگم اصلا باهاش تو رابطه نیستم ک بخوام تن بدم به خواستش

میگم دیگه . بری تو رابطه باید انجام بدی چون ظاهرا دیکتاتور ب نظر میاد از چیزایی ک میکی . من نظرم رو گفتم ک بگی‌نه . چون تجربه دارم ‌:) و آسیبش خیلی خیلی تازه ست اومده. خاستکازیم ولی ب هم زد 

بخدا این دختر متوجه نیست اینا ینی سم مطلق کسی ک از اول اینو میگه . لابد بهمن ماهی هم هست 😐

گف کسی از من خوشش بیاد باید بگه

بعد سریع حرف جنسی زد

من اصن تو فاز دوس پسر نبودم این فک کرده خبریه دو بار شوخی کردم باهاش

بخدا این دختر متوجه نیست اینا ینی سم مطلق کسی ک از اول اینو میگه . لابد بهمن ماهی هم هست 😐

سم تضمینی...

اصلا اون من آدم خشکی ام و غیر مستقیم میگم گویای همه چیزه....

اره دنبال یکی میگرده که داوطلبانه از خشکی درش بیاره و خیسسسسس

میگم دیگه . بری تو رابطه باید انجام بدی چون ظاهرا دیکتاتور ب نظر میاد از چیزایی ک میکی . من نظرم رو ...

ببین کلاس دوازدهمه

فکرشم نمیکردم پسر این سنی هفت خط باشه

و میگم من خانوادم اتو گرفتن اسن پسر رو میکوبن تو سرم دنبال اینم بیخیال من بشه

من عروسک نیستم ک 

گف کسی از من خوشش بیاد باید بگهبعد سریع حرف جنسی زدمن اصن تو فاز دوس پسر نبودم این فک کرده خبریه دو ...

پسر بی جنبه ی متوهم ک فک میکنه همه دنبالشن. ببین گلی فرااااررررززز کن سوخت میدی اگر بری تو رابطه . چند سالته؟

ببین کلاس دوازدهمهفکرشم نمیکردم پسر این سنی هفت خط باشهو میگم من خانوادم اتو گرفتن اسن پسر رو میکوبن ...

بگو چیزی نیست اصلا . پسر دوازدهمییی باید درگیر کنکور باااشههههه ن رابطه خدایاااااااا . از این بزات شوهر در نمیاد خلاص 

ببین کلاس دوازدهمهفکرشم نمیکردم پسر این سنی هفت خط باشهو میگم من خانوادم اتو گرفتن اسن پسر رو میکوبن ...

بگو چیزی نیست اصلا . پسر دوازدهمییی باید درگیر کنکور باااشههههه ن رابطه خدایاااااااا . از این بزات شوهر در نمیاد خلاص 

حرفاش همه جنسی بودببین من رو رفاقت عادی بودم باهاش بچس خب توقع نمیشه داشت

بله متوجه شدم...

واسه همین میگم فرار کن..

همچین جمله هایی ام گفت؟   من نیازی به رابطه جنسی ندارم..‌‌  من اگه بخوام هزار نفر هستن برای رابطه....   من دیگه اشباعم ... 

پسر بی جنبه ی متوهم ک فک میکنه همه دنبالشن. ببین گلی فرااااررررززز کن سوخت میدی اگر بری تو رابطه . چ ...

اخ دقیقا.

ی بار ی خانمه اومد سمتش گف اینو دیدی یک ماه تو کف من بود

برگشت بهم گف روم کراشی؟

بله متوجه شدم...واسه همین میگم فرار کن.. همچین جمله هایی ام گفت؟ من نیازی به رابطه جنسی ندارم..‌‌ ...

بابا مگه اینا جای بخیه ختنه هاشون خوب شده ک اشباع شدن 😂😂😂😂😂 وای پس از پسرهای ۳۰ سال ب بالا 

بگو چیزی نیست اصلا . پسر دوازدهمییی باید درگیر کنکور باااشههههه ن رابطه خدایاااااااا . از این بزات ش ...

دنبال شوهر نیستم ک

من خودم هدف دارم فکرم این چیزا نی

اخ دقیقا.ی بار ی خانمه اومد سمتش گف اینو دیدی یک ماه تو کف من بودبرگشت بهم گف روم کراشی؟

ببین ما دوتا پیراهن تو این مملکت با این پسرا بیشتر پاره کردیم . تاپیک منو بخونی تا ته داستان میری