2777
2789
عنوان

برا کادو روز مادر میخوام کلیه هامو بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لاکچری ترین عروس کی بودی تو😂😂دختر نمیری چه تاپیکی زدی😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یکی کمه جفتشو بفروشین خواهر شوهرتم گناه داره آخه🚶🏼‍♀️

اونو ماشین میفروشیم

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

کلیه شوهرت مفتم نمی ارزه چون تو کمد دیواری میخوابه😂😂😂😂

مگه برا کلیه ضرر داره؟؟😭

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

اره چون با یه کلیه دیگه نمیتونه تو کمد دیواری بخوابه😂رفت و امدش به دستشویی سخت میشه

عشقم بیا تاپیک بعدی😋🤣

بعدمیگن تاپیکای نی نی سایت به درد نمیخوره ایناها دیدین تو تاپیک قبل راهنماییش کردن وایشونم ازپیشنهاد بجا وکاملا کاربردی کاربرای دلسوز اینجاپندگرفته این گره زندگیش هم بازشد الحمدالله کیه که قدرماکاربرای نی نی سایت وبدونه فرداکاسه ی چه کنم چه کنم دست میگرفت