2777
2789
عنوان

قصدش چیه

131 بازدید | 26 پست

یه دوستام که پسره امروز اسکرین از پیام یه دختر داده که دختره بهش میگه اهنگات سلیقمه و چنل نداری و اینا بعد به من میگه خوشحالم کرد( دختره هم نصف پروفایلشو فقط س. ی. ن.ه هاش گرفته بود) منم یه خواستگار داشتم این پسره فهمید خودش پیام داد فلانی چی شد؟ گفتم بهش که من جواب منفی دادم. گفت هرچی در موردش میخوای بگی من میشنوم. یکی نییت بگه به تو چه😐

چرا نگفتی ب تو چ

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا؟میشه دلیلتو بگی لطفا

نمیدونم واسه اینم صدق میکنه یا ن ولی پسری ک سعی میکنه خودشو بهت نزدیک کنه تو مسائل شخصیت و همینطور اون اسکرینی ک فرستاده خواسته جلب توجه کنه از راه مثلا حسادت نظرتو جلب کنه ینی ازت خوشش اومده