2777
2789
عنوان

بهم گفتن سردرد میگرنی داری اما من هرروز سردرد دارم متوقف نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 22 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه جالب دکتر ب منم منیزیم داده یعنی موثره!

آره حتما استفاده کن اما بعد تقریبا 20 روز اثرشو میبینی. و آجیل خیلی عالیه منیزیم بدنتو فوری تامین میکنه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

آره حتما استفاده کن اما بعد تقریبا 20 روز اثرشو میبینی. و آجیل خیلی عالیه منیزیم بدنتو فوری تامین می ...

باش همین الان خونه داشتم جزو داروهای جدید دکتر داده بود هنوز نخورده بودم خوردم دعا کن خوب بشم😭از درد دارم گریه میکنم اگه درمان شدم ی عمر دعات میکنم

آره حتما استفاده کن اما بعد تقریبا 20 روز اثرشو میبینی. و آجیل خیلی عالیه منیزیم بدنتو فوری تامین می ...

عزیزم من یه دوست صمیمی دارم. اونم میگرنش بدجور میگیره و هرچی قرص و دارو دکتر داده بود اثر نمی کرد با اینا و کمی پرهیز الان تقریبا میگرنش از بین رفته. سرکا بودنی یک دفعه می گرفت اصلا حالت چهرش عوض میشد مسکن قوی می‌خورد

چی هست چ داروهایی میخورید

اولا هر کسی عواملی که باعث عود میگرنش میشه،فرق میکنه،

پس اینها رو پیدا کن،و رعایت کن،مثل بیخوابی،گرسنگی،جرو بحث،صدای بلند،ویا.....

و عواملی که باعث پیشگیری یا فروکش کردنش میشه پیدا کن،مثل خواب،بستن سر،چای،دوری از نور و.....

چه جالب دکتر ب منم منیزیم داده یعنی موثره!

عزیزمی برات دعا میکنم خوب بشی. حتما منیزیم استفاده کن و یک چیزیم یادم اومد درخواست دوستیم قبول کن بگم انجام بده