2777
2789
ی چی بگو راجبم

آدم شادی نیستی 

سعی میکنید همه چیو درست کنی ولی وقتی نمیتونی خودتو بازنده نشون نمیدی 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو اجتماع هستی؟؟

حس ابوالفضل بهم چیه ؟! باهاش ازدواج میکنم ؟!ویژگیاش؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

اره استرس نداشته باش توی مصاحبه شغلیت با اعتماد بنفس بلو جلو

یه بار مصاحبه انجام دادم.اره استرس دارم

اما اونا هنوز خبری ندادن و دوباره اگهی زدن.منم استرس گرفتم.

بنظرت کی خبر میدن

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
تیره

من ازمون فردا رو قبول میشم یا ن؟ اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

بقیش درست بود حالا😂😂؟به این زودیا نه یکم طول می‌کشه فک کنم آدم کم رویی باشه

عاقا من ی سوال دارم

بنظرت اون مشکلی ک تو ذهنمه و اون چیزی ک نگرانشم 

سهیل میفهمه

عه تورو یادم رفتم پیمان قد بلندی نداره بنظرم مثبته همچینباهم دوست یا نامزدین؟

حس ابوالفضل بهم چیه 

ازدواج میکنم باهاش ؟! ویژگیاش؟!تورو خدا بگو 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

آدم شادی نیستی سعی میکنید همه چیو درست کنی ولی وقتی نمیتونی خودتو بازنده نشون نمیدی

من ازمون فردا رو قبول میشم یا ن؟

اگه بشم به صلاحمه؟ 

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹