2777
2789
اینده رو نیمدونم اصلا فقط راجع به آدم ها انرژی میگیرم و احساساشون رو درک میکنم

بنظرت تو تحصیلم موفق میشم 

و ازدواجم چطورع

ببخشید عزیزم

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخییی چطوری اشنا شدی باهاش؟خیلی دلم سوخت براش🥺😂

پسر خالمه جانم 😂میگه از بچگی دوست داشتم میومدی خونمون میرفتی یه عالمه بیرون گریه میکردم 

همیشه یادمه میرفتم خونشون پیش خواهرش یه بهانه جور میکرد میومد پیشمون 😂😂همسنیم اون یه روز از من کوچیکتره 

I love mam0
راجب من چی حس میکنی ؟حس کسی که دوسش دارم بهم چیه؟ اصلا بهم فکر میکنه یا دلتنگم میشه ؟

قلب مومنی داری 

غم داری و نمیدونی چطور حلش کنی

نمیذاری غمگین دیده شی

سعی میکنی همیشه شاد و سرحال باشی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بنظرت تو تحصیلم موفق میشم و ازدواجم چطورعببخشید عزیزم

خیلی پشتکار نداری و پشت گوش می‌ندازی و تنبلی میکنی 

چیز بیشتری فکر نمیکنم 🥺❤️

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

درسته 🥲حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ اصلا بهم فکر میکنه یا دلتنگم میشه؟

اصلا ذهنیتی ندارم راجع بهشون 😢

😬🥲یعنی نمیتونی حسش ب من رو حس کنی گلم ؟

حس کیو عزیزم اسمشو بگو بهم🥺

عزیزوم منم بوگو دا🥺

ببخشید خانم پیام ها زیاد شده احتمالا ندیدم دوباره بگو بهم سوالتون🥺