2777
2789
عنوان

چیکار کردین برگشت❓🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 92 پست

حالت رو خیلی خوب درک میکنم

ولی هیچ تسکینی واسش پیدا نمیشه چون تنها دردیه که دیده نمیشه

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بعد از رفتن همسرم افسردگی گرفتم خیاط بودم الان میخوام برای اینکه خودمو سرگرم کنم کار کنم اما نمیت ...

قشنگ میفهمم چی میگی، من ۶ سال کاری که میخواستم رو شروع نکردم چون ابدا نمیتونستم ذهنم رو جمع و جور کنم. ولی یه روز با یه قدم خیلی خیلی کوچیک شروع کردم. تو هم اینکار رو کن، مثلا الان برو ویدئو های خیاطی ببین تا بیفتی تو جوِش. همینطور قدم های کوچیکت رو بزرگ و بزرگ تر کن

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
قشنگ میفهمم چی میگی، من ۶ سال کاری که میخواستم رو شروع نکردم چون ابدا نمیتونستم ذهنم رو جمع و جور کن ...

اتفاقا چند وقته که دارم فیلم اموزشی نگاه میکنم خیاطم اما دست دلم به کار نمیره 

شما الان حالتون خوبه ؟

اتفاقا چند وقته که دارم فیلم اموزشی نگاه میکنم خیاطم اما دست دلم به کار نمیره شما الان حالتون خوبه ؟

آره گلم خوب خوبم، کلا دیگه یادم رفته

میگن زمان همه چی رو حل میکنه، ولی این دغدغه ها و سرگرمی های جدیده که اینقدر ذهنمون رو درگیر میکنه که دیگه کلا همه چی فراموشش میشه

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
آره گلم خوب خوبم، کلا دیگه یادم رفتهمیگن زمان همه چی رو حل میکنه، ولی این دغدغه ها و سرگرمی های جدید ...

خدا رو هزار مرتبه شکر که حالتون خوبه انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه 

خدا رو هزار مرتبه شکر که حالتون خوبه انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه

خیلی ممنونم،ایشالا شما هم بتونید از همه ی مشکلات زندگیتون عبور کنید