2777
2789
عنوان

چیکار کردین برگشت❓🥺🥲

1024 بازدید | 92 پست

نمیخوام الان بگین زوری نمیشه کسیو برگردوند

کسی که یه بار رفته راهشو بلده و بازم میره

یا اون دیگه نمیخوادت سعی کن فراموشش کنی

واقعا نمیخوام خودم اینارو میدونم🥺💔

دلتنگم دارم از دلتنگی جون میدم

الان از شدت بغض گلودردم

اینقد گریه کردم چشام کاسه خونه دارم از چشم درد و سردرد دارم میمیرم😭

الان خاطرات پنج سالمون از جلوی چشمم میگذره و قلبمو میسوزنه

الان حس اینکه میخوام باشه باهام حرف بزنه یه بار دیگه دستاشو بگیرم داره منو میبره لبه پرتگاه جنون و یه هل کوچیک بسمه برای سقوط🥲

قلبم درد میکنه انگار یکی تو مشتش فشارش میدن قفسه سینم تنگ شده نفسم بزور بالا میاد

انگار دیوونه شدم نمیدونم چیکار کنم دارم دق میکنم

من دارم میمیرم

من بدون اون میمیرم:(((💔

من چیکار کنم نمیدونستم تا این حددددد عاشق و وابستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام این لحظه هاتو با جون ودل ۶ماه درک میکنم

سخترین روزاست

ولی بهت قول میدم کنار میای فقط جانزن

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

تاپیکای قبل منو خواستی بخون متوجه میشی کاملا درکـمیکنم

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خوشگلم خودتو اذیت نکن سعی کن سرگرمی پیدا کنی یا وارد رابطه جدیدی بشی البته اگه آمادگی داری

من الان فقط تو حالت مرگم

هیچییی منو سرگرمم نمیکنه هیچی برام اهمیت و جذابیت نداره که مغزمو درگیر خودش کنه

نه من هیشکیو به جز اون نمیتونم تو زندگیم بپذیرم

از فکرشم حالم بد میشه