بغض داره خفم میکنه🥺 چرا جوونای دسته گلمون پر پر میشن همش😔🖤خدا عزیزانتو بیامرزه عزیزم ممنونم🤲🙏🖤 ...
شاد
ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔 خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀 ممنون میشم واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏 https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگه من رو تو این سایت دیدید، لطفا این متن رو خیلی سریع برام بفرستید: خیلی اسکلی که دوباره اومدی تو این سایت. برووو بیروووون.. از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿..
من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم
منم همینطور این پسر دقیقا همون کسیه ک پنجاه سال بعدم یادش میکنم💔یه موتور سوار دیگ هم فوت کرد همراه ...
بعضی آدما بخاطر یک چیز خاصی تو ذهن آدم میمونن ولی سعی کن خیلی زیاد به خودت فشار نیاری خوب نیست
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
الهی بمیرم همش میگم کاش من جای اونامیرفتم🫠تحمل ندارم جوون ازدست بره کودک حداقل نمیفهمه ارزویی نداره ...
دور از جان عزیزم 🤍
اره منم از مرگ جوونا بهم میریزم 💔
آرزوهاشونم مث خودشون خاک میشن 🖤
الهی که خدا خودش بغلشون کنه 🥲 باهاشون مهربون باشه
ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔 خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀 ممنون میشم واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏 https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158