2777
2789
عنوان

یعنی الان بی دندون تو برزخ چیکار میکنه کسی میدونه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4663 بازدید | 186 پست
هر چی گناه کرده که تاوانشو میده ـخوبی کرده جاش خوبه چرا واست مهمه کی هست اصلا؟

بخون همه چیو دربارش نوشتم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
بغض داره خفم میکنه🥺 چرا جوونای دسته گلمون پر پر میشن همش😔🖤خدا عزیزانتو بیامرزه عزیزم ممنونم🤲🙏🖤 ...

شاد 

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمام چیزای ک این دنیا برامون مهمهاونجا حتی یادمون هم نمیاد و بی ارزش میشه

خب همینه ک بده براهمین میگم زودش بود رفت

خدایا یه ده سال دیگ میبردی چی،میشددد🫠💔😭

ارزوهاش رو دلش موند 

ای بابا 💔

من نمیدونم چرا خوبا انقدر زود نیرن

اگه من رو تو این سایت دیدید، لطفا این متن رو خیلی سریع برام بفرستید: خیلی اسکلی که دوباره اومدی تو این سایت. برووو بیروووون..  از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

هیچکس دوزخ نمیره در حال حاضر و در برزخ سرگردان هستن

دوزخ مال قیامته اوناییکه برزخ هستن یابهشت بررخن یاجهنم برزخی دوزخ هولناک ترازجهنم برزخ هست

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

داداش من از این جوون سنش کمتر بود که آسمونی شد🖤خیلی درد بزرگیه💔و شما چقدر خوب و مهربونی که اینطور ...

الهی بمیرم همش میگم کاش من جای اونامیرفتم🫠

تحمل ندارم جوون ازدست بره 

کودک حداقل نمیفهمه ارزویی نداره ولی جوون💔باکلی ارزوهای نرسیده خاک میشه

فدات عزیزم اره جیگرم اتیشه دوهفته اس گریه ام برااین بچه بند نمیاد💔

خب همینه ک بده براهمین میگم زودش بود رفتخدایا یه ده سال دیگ میبردی چی،میشددد🫠💔😭ارزوهاش رو دلش مون ...

عزیزم روزانه صدهاجوون اینجوری ازدنیامیرن کسی متوجه نمیشه همسرم۲۳سالش بود۸ماه پیش باکلی ارزو تودلش ازدنیارف دنیاهمینه نمیشه باخداجنگید!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ای بابا 💔من نمیدونم چرا خوبا انقدر زود نیرن

دقیقااا خیلی خوب بود خییلی

حیف بود شکست عشقی بخوره نمیدونم اون دختره کی بود پسر به این ماهیو ازدست داد!

عزیزم روزانه صدهاجوون اینجوری ازدنیامیرن کسی متوجه نمیشه همسرم۲۳سالش بود۸ماه پیش باکلی ارزو تودلش از ...

دقیقا میدونم عزیز

دلم میسوزه چیکارکنم🫠😭

این یکیو ک دیدم ارزوهاش چی بودن و...لحظه شماری میکرد واسشون

قلبمو اتیش میزنه

روح همسرشماهم شاد💔

منم همینطور این پسر دقیقا همون کسیه ک پنجاه سال بعدم یادش میکنم💔یه موتور سوار دیگ هم فوت کرد همراه ...

بعضی آدما بخاطر یک چیز خاصی تو ذهن آدم میمونن ولی سعی کن خیلی زیاد به خودت فشار نیاری خوب نیست 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الهی بمیرم همش میگم کاش من جای اونامیرفتم🫠تحمل ندارم جوون ازدست بره کودک حداقل نمیفهمه ارزویی نداره ...

دور از جان عزیزم 🤍

اره منم از مرگ جوونا بهم میریزم 💔

آرزوهاشونم مث خودشون خاک میشن 🖤

الهی که خدا خودش بغلشون کنه 🥲 باهاشون مهربون باشه

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158